2014. április 1., kedd

Álhír: A Lionsgate bejelentette egy 5. Éhezők Viadala film forgatását!!

UPDATE: Elnézést kérek mindazoktól, akik komolyan vették a cikket, amely pusztán április 1-jei álhír volt, és bevallom, imponál picit - még akkor is, ha nem én találtam ki, csak fordítottam - hiszen ez azt jelzi, hogy komoly forrásnak tekintitek az oldalt. Az év maradék 364 napjában továbbra is erre törekszem. :)

Ui.: A másik hasonló álhír, ami terjedt az az, hogy Jennifer Lawrence a Kiválasztott forgatásán leesett a lépcsőn, így a forgatás határozatlan időre leállt. Természetesen ez sem igaz, Jen jól van, a Kiválasztott pedig forog :))

A Lionsgate ma reggel bejelentette, hogy az eredetileg tervezett négy Éhezők Viadala film helyett mégis öt lesz. Izgiii!! Mondjuk szerintem már megint arról van szó, hogy lehúzzanak minket anyagilag, de szerintem azért annyira nem bánjuk. :)) Íme a hivatalos sajtóközlemény:


LOS ANGELES, Kalifornia, 2014. április 1. — A Lionsgate a mai napon az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Éhezők Viadala sorozat egy újabb filmjének tervét jelentette be. 
A film megjelenése 2016 vagy 2017 őszére várható, és a film a Kiválasztott utolsó fejezete és epilógusa közötti időszakot kívánja feldolgozni. 
- Még nem szeretnénk felszámolni Suzanne Collins-szal való kapcsolatunkat, és még nem szeretnénk elengedni Katnisst. - nyilatkozta Jon Feltheimer, a Lionsgate vezérigazgatója. - A sorozat rajongói nagyon kíváncsiak, mi történt ez alatt az időszak alatt, mi pedig ezen igényüket kívánjuk kielégíteni.
Suzanne Collins a népszerű trilógia szerzője várhatóan közreműködik majd a film forgatókönyvének elkészítésében, ám mindezt csupán tanácsadói formában teszi majd. - Megbeszéljük majd vele, mit gondol ő, mi hogyan történt az adott időszakban, a film azonban nem csak ezen alapszik majd. Megvannak a saját elképzeléseink is, amelyeket szeretnénk megvalósítani, és amiről tudjuk, hogy a rajongóknak örömet okoznak majd. - mondta Feltheimer.
A film várhatóan legnagyobbrészt Katniss és Peeta A kiválasztott utáni kapcsolatának alakulásával foglalkozik majd, de képbe kerül majd a szerelmi háromszög harmadik csúcsa, Gale Hawthorne is. Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson és Liam Hemsworth már aláírtak a filmre, amelynek forgatása várhatóan idén ősszel kezdődik majd. Azt, hogy mi lesz a film címe, még nem jelentették be.
Forrás: Hungergamesdwtc

30 megjegyzés:

  1. Haha :D Ancsi, már vártam :P Kezdtem félni, hogy nem jön MA egy ilyen hír, de megint nem csalódtam ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, én is azt hittem, mert sokáig is melóztam, de aztán ez megtetszett :))
      Mindenesetre örülök, hogy nem okoztam csalódást :)

      Törlés
  2. Tekintve, hogy április elseje van, nem hiszek el semmit. Viszont ennek ellenére megnézném a filmet:D

    VálaszTörlés
  3. Én ennek csak örülni tudok még több THG : ))

    VálaszTörlés
  4. Ugye ez nem csak egy kis április elsejei vicc? :D

    VálaszTörlés
  5. Nagyon meglepett ez a hír, már azt hittem a harmadik könyv főbb eseményeit darabolják három részre, de nem lehet, hogy ez egy április elsejei vicc?

    VálaszTörlés
  6. Egy pillanatig el is hittem.... aztán eszembe jutott milyen nap van. :)

    VálaszTörlés
  7. És poooont ma jelentették ezt be. Milyen érdekes. :D

    VálaszTörlés
  8. Április 1 vagy tényleg igaz? :)

    VálaszTörlés
  9. Jaj, már, nagyon kis gyanakvóak vagytok :D

    Amúgy először egy olyat találtam, amely szerint határozatlan időre leáll a Kiválasztott forgatása, mert Jennifer Lawrence lezúgott a lépcsőn, de arra már úgy éreztem, vastagon súrolja a jó ízlés határait, ez meg szinte hihető. Vagy legalábbis jóízűen lehet mosolyogni rajta, ha úgy érzi valaki, át lett verve :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát engem jól átvertél! Pedig tökre örültem volna egy ilyen filmnek, mert erre a részre mindig is kíváncsi voltam. :(

      Törlés
    2. Na, pedig ez szerintem nem lett volna rossz, de csak úgy, ha a Jen-nel kapcsolatos részt kihagyod (mert tényleg nagyon durva és szegénylről hihető is), és valami más, enyhébb dolgot találsz ki :D Mondjuk elfogyott a pénz, vagy nem tudom :P Erre még lehet, hogy én is ugrottam volna :D

      Törlés
    3. Ja, ezt nem én találtam ki, kinti rajongói oldalon van kinn.
      Arra meg stresszes hét közepén nem vagyok alkalmas, hogy még kreatív is legyek :D

      Sweet!
      Sajnálom, ha nem fogtál gyanút (én ma semmit nem hiszek el), nem akartam senkit félrevezetni. :/

      Törlés
    4. Elolvastam a hírt és annyira örültem hogy a kommenteket el sem olvastam, tök izgatottan egyből fel hívtam Sweet-et hogy látta-e már a cikket mire ő közölte hogy ez csak egy tréfa :D jót röhögtünk rajta(m) :P

      Törlés
  10. Most akkor tényleg lesz film, vagy csak április 1-i szívatás?

    VálaszTörlés
  11. Ugye tudod, hogy ez egy nagy-nagy gonoszság volt tőled, Ancsi. ;) Elolvastam, kezdtem örülni, mert engem is érdekel a történetnek azon része, amit Suzanne Collins átugrott, de aztán leesett, hogy április 1. :D Mindegy is, de ez hatásos tréfa volt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :))

      Ez már afféle hagyomány az oldalon.
      Nekem még mindig az üt a legnagyobbat, amikor 2 éve kijött, hogy Josh kiszáll az Éhezők Viadala filmekből, mert bepánikolt a rajongóktól és már a Futótűzben meg a Kiválasztottban sem fog szerepelni. Abban a cikkben annyira jó dumák voltak :-D

      Törlés
    2. Hát, én még viszonylag új vagyok az oldon, nekem itt ez volt az első április 1. De az biztos, hogy hatásos. ;)

      Törlés
    3. Anno sajnos lemaradtam a Josh-cikkről :( Ancsi, esetleg nincs meg a cikk, és főleg a hozzászólások? :D

      Törlés
    4. Na, az van, hogy két éve töröltem a bejegyzést (ahelyett, hogy eléírtam volna, hogy "álhír", ehh), de tavaly megtaláltam a forrását és kitettem újra. EBBEN a bejegyzésben az eredeti cikk ugyan elolvasható (néhány másik mellett), de sajnos az eredeti hozzászólások így elvesztek. Azért a cikket érdemes megnézni :-D

      Törlés
  12. Kár érte, de jó ötlet volt :)
    Nekem már az elején megvolt a "túl szép ahhoz hogy igaz legyen" érzés, meg ügye mindenki tudja milyen nap van ma :D

    VálaszTörlés
  13. Én már a címből tudtam, hogy kacsa. XD de azért kuncogtam egy kicsit, szóval a célját elérte.

    VálaszTörlés
  14. Menj mááár én rendesen elhittem :D
    Amúgy komolyan jó ötlet lenne. :D

    VálaszTörlés
  15. Pffff na basszus, pedig gondoltsm milyen jó lenne egy csak Katniss-Peeta film Gale nélkül... ;D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha figyelmesen elolvasod, azt írja a cikk, hogy előkerül benne Gale is. :)

      Törlés