2014. április 27., vasárnap

Kiválasztott rajongói film készül

Egy csapat amerikai rajongó elhatározta, hogy "saját" Kiválasztott filmváltozatot csinál, amihez már van elképzelésük, poszterük és egy kis előzetesük is. Bár nem vágynak túl nagyra, forrásaik elég csekélynek bizonyulnak, ezért most pénzt kalapolnak. Nem mondom, hogy küldjetek nekik (bár tőlem épp küldhettek is), csak az érdekesség kedvéért mutatom meg, min is munkálkodnak.


A mi Kiválasztott filmünk bemutatja majd, hogyan éli Katniss életét a 13. körzet által kirobbantott felkelés jelképeként, ellensúlyozásként pedig láthatjuk azt is, milyen eközben az élet a hivalkodó Kapitóliumban. Célunk, hogy egy olyan kisfilmet hozzunk létre, amely stilisztikailag a 9. körzetre emlékeztet, amely a háborúnak egy keményebb, sokkal realisztikusabb oldalát mutatja majd meg, miközben hű marad a Kiválasztott karaktereihez, az azok közötti kapcsolatokhoz és a Kiválasztott eseményeihez. Szeretjük a hivatalos filmeket, mégis szeretnénk megvalósítani Suzanne Collins világáról alkotott saját elképzeléseinket, mivel elvakult rajongó vagyunk a sorozatnak. Ez egy rajongói film és semmilyen kapcsolatban nem állunk sem a Lionsgate-tel, sem pedig Suzanne Collins-szal.

Profi, tapasztalt szereplőgárda és stáb áll majd rendelkezésünkre, akik hajlandóak teljesen ingyen dolgozni. Senki nem kíván hasznot képezni ebből a projektből. Kiadásaink megnövekednek, amikor kamerát  és világításra alkalmas eszközöket bérlünk majd, megvásároljuk a szükséges jelmezeket és kellékeket, és ennivalót biztosítunk a szereplőknek és a stábtagoknak.

Alább pedig a kisfilmet nézhetitek meg, amelynek az elején egy kis előzetes található a filmből, majd pedig a film egyik készítője beszél arról, miért kell nekik a pénz.



Forrás: Kickstarter.com

1 megjegyzés:

  1. Hűha, ahhoz képest, hogy rajongói film, nekem ez alapján a pár másodperc alapján jónak tűnik. :) És az ötlet sem rossz, szerintem.

    VálaszTörlés