2014. április 18., péntek

Hivatalos: Vége a forgatás atlantai részének!

Újabb mérföldkőhöz érkezett a produkció elkészítése. Ahogy azt már sejteni lehetett, a tegnapi nappal véget ért a Kiválasztott forgatásának mindazon része, amelyet Atlantában és egyáltalán, az Egyesült Államokban terveztek.

A húsvéti szusszanás után a produkció Európába jön és Berlinben illetve Párizsban folytatódnak a film felvételei. Ha lesznek hírek ezzel kapcsolatban, természetesen arról is olvashattok majd :)

Forrás: Nina Jacobson Twitter

3 megjegyzés:

  1. Hú, annyira furcsa érzésem van. Mondjuk mostanában igazán filozofikus megnyilvánulásokat lehet nálam észlelni. Szóval így belegondolva furcsa lesz az, amikor vége lesz. Így ennek az egésznek. Amikor már nem ülünk tűkön minden nap, várakozva egy aprócska hírmorzsára, stillre, előzetesre, hanem azt mondhatjuk, hogy láttunk az összes filmet, megnéztük az összes interjút, amiből Éhezők Viadala témában nem lesz majd több. Ez így olyan furcsa. Hiszen rajongó maradok örökre, az Éhezők Viadalánál kiválóbb regényt nem ismerek (maximum vele egyenrangút), de mi lesz akkor, amikor úgy igazán vége lesz? Nem tudom, és azt hiszem egyelőre nem is akarom firtatni. :) Imádom az oldalt, és remélhetőleg a film készítői is fognak minket, rajongókat, annyira imádni, hogy megdobnak minket egy aprócska ízelítővel. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, egyrészt: Én titkon - illetve most már kevésbé titkon - bízom abban, hogy "hoz valamit a nyuszi". :) Vagy nem.

      Másrészt: addig az igazán végéig még kb két év. És bevallom, épp a napokban jutott eszembe, hogy mivel is fogom zárni az oldalt. Illetve, ha zárni nem is konkrétan, de van egy klassz cikksorozat ötletem a végére. Mondjuk még nem aktuális :)) Szerencsére.

      Törlés
  2. Hiányozni fog ez az egész, így, ahogy van! :'( De élvezzük, ameddig lehet!!!<3

    VálaszTörlés