2014. április 25., péntek

Meta Golding a Kiválasztottról

Az Elnémultak premierjén Sam Claflin mellett két kolléganője, Stef Dawson és a rég látott Meta Golding is ott volt. Meta egy interjúban beszél a Kiválasztottról is, ami bevallom, személy szerint meglepett, mert bár igen, tudom, hogy az utolsó kötet végén ő is előkerül, valahogy a Futótűz filmváltozatában azonban méginkább elsiklottak karaktere felett, ezért azt gondoltam, őt már nem látjuk viszont az alábbi videó szerint azonban ő is dolgozik a Kiválasztott forgatásán.


Az interjú elején arról beszélnek, hogy Meta tipikusan olyan néző, akinek a horrorfilmek készülnek, szóval ő képes sikítani a félelmetesebb részeknél. A színésznő elárulja, hogy azért jelent meg a premieren, hogy munkatársát, Sam Claflint támogassa, akivel a Kiválasztottban forgatnak együtt. A film csodálatos lesz, nagyszerű. Sam-mel már egy ideje együtt dolgoznak, szóval mostanra barátokká váltak, megismerték a filmben szereplő világot és a karaktereket. És hogy mit várhatnak a rajongók a filmtől? Hogy nagyobb, nagyobb és annál is nagyobb lesz.
Nos, várjuk. Egyre jobban. :)

1 megjegyzés:

  1. Enobaria *.* Egyik kedvenc szereplőm és igen , kicsit kevés szerep jutott neki, de hát így kellett lennie. Remélem, hogy a Kiválasztottban , ha nem is több, de ugyan annyi szerep jusson neki, mint a Futótűzben *.*

    VálaszTörlés