2014. április 21., hétfő

Még 7 hónap a Kiválasztott 1. részének moziverziójáig

A múlt hónapban nem elfelejtettem, hanem semmi konkrétat nem lehetett volna írni a film készítésének előrehaladtával kapcsolatban. A helyzet most sem sokkal rózsásabb, de a két hónap alatt legalább egy-két apróság történt.
  • Kicsit nagyobb kaliberű hír volt, hogy lecserélték Lyme parancsnok alakítóját. Lily Rabénak időpont ütközési gondjai voltak, ezért a Kiválasztott 2. részében Gwendoline Christie látható majd helyette.
  • A forgatás előrehaladásáról Nina Jacobson osztott meg velünk egy-két infómorzsát, például arról, hogy február végén lezajlottak a Tigrises jelenetek forgatásai, egészen biztosan forgattak már kapitóliumi (harc?)jeleneteket és hogy a forgatás visszatért a Swan House-ba, ahol a Snow elnök rezidenciájában játszódó felvételeket rögzítették (részletek ITT). 
  • Az elmúlt napokban azt is megtudtuk, hogy hivatalosan is véget ért a forgatás atlantai része, a produkció munkálatai pedig itt, Európában folytatódnak, kb. június közepéig.
  • Ami miatt komolyabb hiányérzetünk lehet az az, hogy nincs még semmi, de semmi anyagunk a Kiválasztottról. Én most már nagyon várok egy-két jelenetfotót, hiszen tavaly már januárban kaptunk 5-öt, márciusban egy teljes karakterposzter sorozatot, áprilisban pedig újabb öt jelenetfotó vezette be az MTV Movie Awards-on bemutatott előzetest. Oké persze, hogy ezúttal még nem vagyunk olyan messze az előző filmtől, mint tavaly ilyenkor, de a várakozás egyre feszültebbé válik...
Egyelőre tehát még mindig ezzel kell beérnünk, de ez legalább már jó minőségben is elérhető:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése