2014. április 22., kedd

Natalie Dormer a Kiválasztottról

Két kisebb anyagom is van most, amelyekben Natalie Dormer a Kiválasztottról nyilatkozik, és ez a kettő már csak megér egy bejegyzést. Azoknak mindenképp, akik legalább annyira szomjaznak bármilyen értelmesebb hírre is, mint én is.

Az első anyag egy Entertainment Weekly interjúrészlet, amelyben csak egy kérdés erejéig merült fel a Kiválasztott, de azért arról se maradjunk le. Annak ellenére azonban, hogy az EW is most hozta le a cikket múlt héten, az interjú még tavaly szeptemberben készült.

Még egy utolsó kérdés: Mit gondolsz eddig Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott-beli karakteredről, Cressidáról?
Nemrégiben olvastam el a könyvet és nagyon élveztem. Hamarosan indulok és jövő hét végén elkezdjük az előkészületi munkákat. Szóval amíg nem ülök le Francis Lawrence rendezővel beszélgetni, addig csak közönséges rajongóként tekintek a könyvre, és nagyon tetszett az első film is. Szóval nagyon izgatott vagyok, amiért szerepelhetek a Kiválasztottban. És már nagyon várom, hogy megszabadulhassak hosszú fürtjeimtől és a hosszú szoknyáktól is.
Forrás: EW

Nos, azóta már tudjuk, hogy Natalie Dormernek nem kellett megszabadulnia fürtjeitől, hajának csak egy részét borotválták le, ezáltal a filmben jellegzetes kapitóliumi frizurája lesz, a hétköznapokban azonban nem kell aggódnia különös hajviselete miatt. Sokszor Ti magatok is megkérdezitek vagy megjegyzitek, milyen szépen visszanőtt Natalie haja, pedig a forgatás folyamatosan zajlik, így ő sem növesztheti kedvére a haját. Sikerül azonban a kopasz részt jól elrejtenie és az USA Today interjújából az is kiderül, hogy hogyan.


Fordítás a folytatásban.


A bejátszásban miután felkonferálják a színésznőt, a Trónok harcából láthatunk egy részletet a szereplésével, majd arról beszél, hogy nagyon elfoglalt mostanában. Szóba kerül az is, hogyan lett belőle színész: gyerekkorában gyakran találta magát a tükör előtt, amint különböző karaktereket alakít, de a családja nagyban támogatta színészi törekvéseit. 
Az Éhezők Viadalába úgy került be, hogy a meghallgatás idején bőszen forgatott Angliában, szóval egy videóanyagot küldött Francis Lawrence rendezőnek, aki válaszolt erre, és felajánlotta a szerepet, ami hihetetlen volt.
Eredetileg úgy volt, hogy le kell borotválnia a haját, de megtette volna, hiszen ez az Éhezők Viadala, ami egy nagyon komoly hírnevű sorozat és a filmek is népszerűek, ezért pedig nagyjából mindent megtett volna. De aztán beszélt Francis Lawrence-szel, aki mondta, hogy lehet, hogy az is elég, ha a hajának csak a felét borotválják le. Dormer meg is mutatja, hogy most is le van borotválva, pedig eredetileg nem is látszik! Szóval el tudja rejteni, Trónok harca-beli karakterét, Margaery-t pedig eleve parókában alakítja. 
Amikor szerepet keres, akkor arra törekszik, hogy jó történetet, szimpatikus forgatókönyvet találjon. 
Első szerepét 23-24 éves korában kapta. 
A továbbiakban egy játékban vesz részt, amely során mesél kicsit arról, hogy múlt hétvégén maratont futott Londonban, és hogy azóta most először vett fel magassarkút és az is kiderül, hogy Natalie búvárkodni is nagyon szeret.

2 megjegyzés:

  1. Nagyon jó! Imádom az oldalt! :)

    VálaszTörlés
  2. Köszi Ancsi, hogy hoztad ezt! :) Úgy bírom ezt a nőt! Végre nem egy (szerencsére ez a THG esetében nem így van:)) buborékban nevelt hercegnőcske. Félig leborotvált fej, maraton, búvárkodás...csinál más dolgokat is, ez jó. És nagyon remélem megmarad a filmben az akcentusa! Sam-től ,,elvették", legalább egy valaki legyen brit akcentussal...

    VálaszTörlés