2014. április 2., szerda

Forgatási kishírek képekkel

Picit mintha meglódulna az élet. Mondjuk ezt nem elsősorban a forgatási hírekre értem, de most azokból is összejött egy csokorra való apróság, ami azért talán érdeklődésre adhat számot.
 • Egyrészről kaptunk néhány forgatási díszlet fotót, sőt egy videót is atlantai forgatási helyszínekről. Mondjuk ezek annyira nem jó minőségűek, és nem is túl sokatmondóak, de ha valakinek mégis, majd megfejtitek. :)
 • Nemrégiben írtam arról, hogy visszatér a forgatás a Swan House-ba, amely Snow elnök rezidenciájának forgatási helyszínét biztosítja, most a forgatási helyszín előkészítéséről, átalakításáról kaptunk néhány képet.
 • Éstovábbá, és talán ez a legizgalmasabb: tegnap napvilágot látott néhány kép a DailyMailben, amelyen Jennifer(?) látható Katnissként a Kiválasztott forgatásán. Ebből teszek ki ide egy képet:
Na, ez vajon Jen vagy a dublőre? Mert a DailyMail cikkének képein ő is feltűnik.
A fent felsoroltakról láthattok még néhány képet a folytatásban.

Először a Kiválasztott - valószínűleg - 2. részének forgatási helyszíne a zöld hátterekkel. A képek nem túl jó minőségűek, ezért nem teszek ki túl sokat közülük.Talán picit jobb a következő videó, ami gyakorlatilag a CBS riportja arról, miképp hat a készülő film Atlanta gazdaságára. A riporter kiemeli, hogy 2008 óta komoly adókedvezményekkel forgathatnak itt a filmesek, aminek meg is látszik az eredménye, hiszen nagyon fellendült a filmipar.A Swan House átalakításáról is van két remek képünk. A helyszínt már a Futótűzben is láthattuk, ezúttal azonban a földszinten egy hálószobát alakítanak ki Snow elnök számára, valószínűleg itt zajlik majd utolsó beszélgetésük Katniss-szel. Képek az AccessAtlantáról.

A munkások hosszú órákat töltenek a Swan House átalakításával.
Photo by Jennifer Brett/Access Atlanta

Jeffrey Ellis az egyik szobát készíti elő a forgatásra.
Photo by Jennifer Brett/Access Atlanta
És végül a kicsit beszédesebb képek a Kiválasztott forgatásáról. Én arra tippelnék, hogy annak a jelenetnek a forgatásáról láthatunk képeket SPOILER amikor Katniss megöli Coint és Snow elnök is meghal. SPOILER VÉGE

Jennifer helyett egy dublőr szerepel a veszélyesebb jelenetekben.
A Békeőrök megpróbálják fenntartani a rendet az elszabaduló káoszban.
A Kapitóliumba is elér a forradalom.
Forrás: DailyMail

7 megjegyzés:

 1. Tényleg izgi, végre beindulnak az események (legalábbis remélhetőleg) ;). Szerintem az első képeken is Jen dublőre van, bár nem mondanám biztosra...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is úgy láttam, hogy az Jen dublőre.

   Törlés
  2. Szerintem is tuti hogy dublőr :)

   Törlés
 2. Nagyon király képek. :)
  Az első képen is a dublőr van. Kizárt, hogy Jennifer legyen.

  VálaszTörlés
 3. Az utolsó képek nem a bombázásról készültek? :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én passzolom, de szerintem nem.

   Törlés
  2. Csak azért gondolom, mert az előzetesben Katniss azon a gépen áll, mikor jön a légpárnás, és robbanak a bombák. De majd kiderül persze :)

   Törlés