2014. április 19., szombat

Kívánságműsoron keresztül látogathatott el egy lány a Futótűz forgatására

Egy nagyon szívbe markoló történetet oszt meg velünk a Kids Wish Network, amely gyerekek kívánságait teljesíti. Egyik alkalommal ugyanis egy beteg lány kérését teljesítették, aki bepillanthatott a Futótűz forgatásába. Íme a történet:

Amikor Marisa Trannek kórházban kellett lábadoznia egy hosszú kemoterápiás kezelés után, volt egy könyvsorozat, amelyet újra-és-újra végigolvasott az elejétől a végéig: az Éhezők Viadala. A kamaszlány könnyen tudott azonosulni Katniss bátorságával és erejével, hiszen neki is ugyanezen két tulajdonságra volt szüksége, hogy átvészelje a nehéz kezeléseket, amelyeket segítettek legyőzni veszélyes betegségét. Amikor végre megerősödött, a Kids Wish Network úgy bizonyította támogatását, hogy teljesítette a lány kívánságát, hogy részt vehessen a sorozat második filmjének, a Futótűznek a forgatásán.

2011-ben Marisán akut limfoblasztos (ALL) és akut mieloid leukémiát (AML) is diagnosztizáltak. Mivel az, hogy mindkét életveszélyes betegség egyszerre támadjon meg egy szervezetet, igencsak ritkán fordul elő, ezért Marisa kezelését azonnal megkezdték. A lány 2011-ben átesett első csontvelő átültetésén és a betegség mindkét altípusának megfelelő kemoterápiás kezelést is kapott. Marisa fél évet töltött kórházban, az idő legnagyobb részét egy steril szobában, mivel immunrendszere rendkívül le volt gyengülve.

Amikor kiengedték a kórházból, semmi nem állíthatta meg sem őt, sem pedig a Kids Wish Newtowrk-öt, hogy teljesítsék kívánságát. Marisa és családja minden költségét fizették az atlantai út során, amikor a lány ellátogathatott a Futótűz forgatására. Marisa legjobban azt élvezte, amikor találkozhatott a szereplőkkel, Jennifer Lawrence-szel, Josh Hutchersonnal, Woody Harrelsonnal és Liam Hemsworth-szel. 

Marisa a Futótűz főszereplőivel

A Futótűz nemrégiben nyerte el az MTV Movie Awards-on az Év Filmje díját, Jennifer Lawrence és Josh Hutcherson pedig a Legjobb Női illetve Férfi Előadás díját vihették haza.
A Kids Wish Network sok szeretettel gratulál ezekhez a díjakhoz, és megköszöni mindenki segítségét, akiknek szerepe volt abban, hogy Marisa álma valóra válhasson.
Forrás: KidsWishNetwork

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése