2014. április 13., vasárnap

Innen-onnan, 83.

Na, már érett egy újabb csokor egyéb hír, de egy darabig csak Jennifer Lawrence és Sam Claflin híreim voltak, úgy pedig egysíkúnak éreztem volna a rovatot, de az mostanra bővült Philip Seymour Hoffmannal, Jena Malonéval, némi Trónok harca hírekkel, de Suzanne Collinsról is olvashattok és Alexander Ludwig is szóba kerül, így színes kis híreink lesznek mára legalább. :))

Mielőtt Jennifer Lawrence X-Men képeinek publikálásába kezdenék, kezdjük a Serenával. A film bemutatási dátumáról még semmit nem tudni, azonban most jónéhány új jelenetfotó jelent meg a filmből:

Ezek a Hunger-Games.net galériájából valók,
de még néhányat megnézhettek a Buzzsugar oldalán is.

Az X-Men promóanyagai kifejezetten ömlöttek az elmúlt hetekben, így nem is az a célom, hogy a film rajongóinak napi szintű friss hírekkel szolgáljak, viszont akik fél szemmel érdeklődnek csak a dolog iránt, vagy Jen miatt követik az eseményeket, talán találnak újdonságokat a következők között is. Elsőként egy Mysique-es Entertainment Weekly címlap, az ugrás után pedig még néhány poszter, jelenetfotó, és a fent felsorolt színészek egyéb projektjeiből újabb hírek:


Új poszterek is jelentek meg, hasonló témában, úgymint Jennifer Lawrence és Hugh Jackman karaktere, ám több variáció is előkerült ezekből:

Forrás: EmpireOnline és HitFix

És végül egy jelenetfotó, ami legalább szép, bár én ezzel a kékséggel (már, hogy Jen teste kék) nem vagyok teljesen kibékülve. Ezzel együtt a rajongók örülhetnek, mert a rendező, Bryan Singer nemrégiben úgy nyilatkozott, hogy a következő X-Men filmben is láthatjuk - többek között - Jennifer Lawrence-t is.

Forrás: EW Instagram
Sam Claflinről azért Az Elnémultak kapcsán sok anyagot hoztam, így ide már csak egy maradt, ami igazából képes infó csak, mégpedig az SFX magazin egyik oldalának szkennje abból a cikkből, amelyet a magazin Az Elnémultak kapcsán jelentetett meg.

Forrás: SamClaflinFans

Miután múlt héten bejelentették, hogy Lyme parancsnok szerepét Gwendoline Christie veszi át, már duplán figyelhetjük a Trónok harca eseményeit. A 4. évad első évadában azonban máris volt egy közös jelenete a Kiválasztottban is szereplő két színésznőnek. Íme róluk a jelenetfotó:


Natalie Dormer karakteréről azonban új képek is jelentek meg a 4. évad 2. részéből, amelynek előzetesét is megnézhetitek ITT.


Döbbenetes híreket kapni az elhunyt Philip Seymour-ról, de mint tudjuk, maradt néhány munkája félben, leforgatott filmjei és hasonlók. Az A God's Pocket című drámának, aminek nemrégiben jelent meg a posztere például ő a főszereplője. Íme a poszter:

Forrás: EW
Az A Most Wanted Man című filmnek, amelynek szintén egyik főszereplője a tehetséges, nemrégiben elhunyt színész, ezúttal az előzetesét nézhetitek meg:


Jena Malone-ről forgatási képek érkeztek, mégpedig a Time Out of Mind című filmjéből, amely Richard Gere főszereplésével játszódik, és egy hajléktalan férfiről szól, aki megpróbálja újra felvenni a kapcsolatot lányával. Azt nem bírom kinyomozni, kivel is csókolózik az Éhezők Viadala Johannáját alakító színésznő, de lehet, csak elsiklok felette, amikor végigszaladok a cikken...


Forrás és még több kép: DailyMail

Az Éhezők Viadala írónője szeret háttérbe vonulni, most azonban van róla egy hírünk, a Year of The Jungle című könyvéért ugyanis Christopher-díjban részesült, a könyv illusztrátorával, James Proimos-sal együtt. A díjat még április 2-án jelentették be, ám a díj átadására csak május 15-én kerül sor. A könyv saját emlékeit eleveníti fel arról az évről, amikor 1. osztályos korában édesapja a vietnámi háborúba utazott. A könyvvel az a célja, hogy bemutassa, hogyan hat a háború a gyerekekre.
Az 1949-ben alapított Christpher díjat pedig olyan íróknak, rendezőknek, producereknek és rendezőknek adják át, akik munkáikkal a legfontosabb emberi értékek mellett állnak ki.

Végezetül pedig Alexander Ludwigról van egy jelenetfotónk és egy jelenetünk is a History csatornáján bemutatásra kerülő Vikingekből, amelyen épp egy lánnyal ismerkedik meg.


És a jelenet:

1 megjegyzés:

  1. Egyébként Jen mindig Bradley Cooperrel játszik egy filmben? :D mondjuk nem bánom :)
    Vivi

    VálaszTörlés