2014. április 15., kedd

Josh Hutcherson és Sam Claflin a Kiválasztottról

Hát, nem mondhatnám, hogy ömlenek a Josh és Sam interjúk az MTV Movie Awardsról, de azért egyet kaptunk, amelyben Josh Horowitz interjúvolja meg a srácokat, ő pedig mindig jó fej és ez a videó is klassz hangulatú.

Amúgy kicsit csalódott vagyok, mert titkon reméltem, hogy a sok-sok MTV Movie Awards szavazatra hivatkozva legalább egy stillt megmutatnak nekünk a Kiválasztottból, de nem, még ez sem, szóval várakoznunk kell továbbra is kitartóan. Arra viszont jó ez a videó, hogy legalább valami apró infókkal gazdagodjunk a Kiválasztott filmek forgatását és hangulatát illetően.


– A kérdésre, hogy hogyan érzik magukat, Josh Hutcherson röviden válaszol, valami olyasmit, hogy idézem: "Kib****tt jól." Na, Josht sem gyakran kell kisípolni :)
– Miután jót poénkodnak azon, hogy milyen jól érzik magukat, a sorozatra terelődik a szó, aminek folytatásában is ugye mindketten részt vesznek, és Sam elmondja, hogy nagyszerű érzés egy ilyen csodálatos dolog részesének lenni.
– Bár most is szinte közvetlenül a forgatásról érkeztek, de a forgatáson nagyon jó a hangulat, ott van Jen, Liam, Sam és mind együtt vannak, olyanok, mint egy nagy család és olyan, mintha nem is munka lenne ez nekik.
– Josh Horowitz megkéri Josh Hutchersont, hogy értékelje a forgatáson zajló hülyeség faktort 1-10-es skálán, mire Josh közli, hogy 100-as. :))
– A forgatásról is beszélnek, amelyből kiderül, hogy az elmúlt hónapban egy komolyabb kaszkadőrfelvételt csináltak, amely nagyon nehéz volt, de nagyon izgalmas. Nagyon jó buli, de fizikailag nagyon nagy kihívás, erősíti meg Sam is.
– Nagyon élvezik azt is, hogy egyszerre forgatják a két Kiválasztott filmet, de néha összezavarodnak.
– Jenre terelődik a szó, hogy ő hogy bírja, erre mondja Josh, hogy október óta forgatnak folyamatosan, ami nagyon fárasztó. Mindenki nagyon kész van, de Jen még tartja magát, ő a legerősebb a csapatban. Ráadásul még két hónapnyi forgatás hátra van, amely Európában zajlik majd nagyrészt.
– Josh Horowitz megkérdezi Sam-et, hogy ő is hasonlóan ledobta-e volna a pólóját, mint Zac Efron, amikor átvette díját a Legjobb Félmeztelen jelenetért. Sam azt mondja, ő ezt nem vállalta volna be, ő erre nem alkalmas. Majd azon viccelődnek, hogy elő volt-e készítve ez a jelenet vagy Efron erre bármikor készen áll, mire Sam azt mondja, neki ki kellene vennie néhány nap szabadságot, hogy felkészüljön egy hasonló akcióra :) Hiába, Sam-et nem ezért szeretjük :))
– Végül Sam új filmjéről, az Elnémultakról beszélnek kicsit, hogy Sam azt promózta az elmúlt hetekben, és Sam azt mondja, ez egy nagyon más film, mint a többi horror, de jó módon más. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése