2014. április 4., péntek

Kiszállt Lily Rabe a Kiválasztott filmekből

Egyelőre nem hivatalos a hír, azonban a The Hollywood Reporter cikke szerint a Kiválasztott filmekben a 2. körzet Lyme parancsnokának szerepét a Trónok harcából ismert Gwendoline Christie veszi át Lily Rabe helyett. A cserére időpont egyeztetési problémák miatt volt szükség, mivel Rabé-nak a Sok hűhó semmiért következő részében/feldolgozásában??/ kell megjelennie a Kiválasztott 2. részének forgatási időpontjában.


7 megjegyzés:

  1. Hát nem szoktak ezek egyeztetni mielőtt aláírnak valamire?! XD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gondolom, nem voltak még pontos időpontok.
      Én igazából azt nem értem, miért nem a Hűhót hagyja ott Rabe. Ez egy nagyobb kaliberű film, mégha nem is lett volna benne nagy szerepe...
      De a THR-en kívül a Deadline is lehozta aztán a hírt (persze lehet, hogy az is épp a THR alapján, nem néztem utána), de nem tűnik kacsának a dolog.

      Törlés
    2. Mert a hűhóban csak a rendező színészismerősei játszanak, úgymond szívességből

      Törlés
  2. Várjunk csak, akkor ez azt jelenti, hogy a 2. Körzeti robbantás már a Kiválasztott 2. részében lesz? :O Vagy pedig mindkét részben szerepelt volna? Sajnos, az ő karaktere nem nagyon maradt meg. :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem csak a 2. részben, de majd meglátjuk :)

      Törlés
  3. Nem vagyok néhány napig és az előző havi hírmennyiség esik be. Wow!
    Sajnálom, nekem szimpatikus volt, de óriási Trónok harca rajongóként úgy gondolom Gwendoline Christie is jó lesz. Bár kicsit fura lesz határozottabb szerepben látni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Áááá, csak több nap kiesés után tűnik ez "sok"nak. Sajnos továbbra sem hemzsegnek a hírek, bár tény, hogy ez elég váratlanul érkezett, és elég nagy kaliberű volt.

      Törlés