2014. április 17., csütörtök

Filmajánló: Halálos mélység és Halhatatlan szeretők

Ma két filmet ajánlanék azok figyelmébe, akik érdeklődnek az Éhezők Viadala színészek egyéb filmjei iránt is. Mindkét filmet mától láthatjátok a mozikban.

Az első a Halálos mélység, amelyben Wes Bentley-t láthatjátok. A film kapcsán múlt héten olvashattatok egy interjút Bentley-vel, amelyet ITT találtok meg.



A nyolcvanas években, amikor hatalmas gáz- és olajkészletet találnak az Északi-tengerben, egy csapat amerikai és norvég mélytengeri búvár kapja az állami megbízást, hogy az 500 méter mély tengerfenékről a felszínre hozza a fekete aranyat. Ez a technika, de még a lejutás lehetősége sem áll a nyolcvanas években rendelkezésre, így féktelen hajsza indul a mélység mielőbbi meghódítására, és a mesés vagyont érő olajtartalékok elérésére. A hivatásos mélytengeri búvár, Petter megszállottja a kihívásnak, ám testvére tragikus halála az egyik merülés során mindent megváltoztat. Petter egyre inkább arra kezd gyanakodni, hogy nem baleset történt, és valakinek érdekében állhatott a norvég búvár meggyilkolása.




A filmet feliratosan nézhetitek meg leginkább a fővárosi mozikban a Vertigo Media Kft. forgalmazásában. Izgalmasnak tűnik, íme az előzetese:



Jeffrey Wright ugyan csak kisebb(nek tűnő) szerepet játszik a Halhatatlan szeretőkben, de azért a filmet a vámpírfilmek kedvelőinek érdemes megnézni. A tippért egyébiránt köszönet Petrának. Részletek a folytatásban.



Adam (Tom Hiddleston) egy visszavonultan élő vámpír, aki zenészként tengeti életét detroiti lakásában. Egy nap újra találkozik élete szerelmével, a szintén vámpír Eve-vel (Tilda Swinton), aki hátrahagyja addigi életét a marokkói Tangerben, hogy ismét Adammel legyen. A szerelmespárt váratlanul meglátogatja Eve felelőtlen és bajkeverő húga (Mia Wasikowska), aki nemcsak, hogy irritálja Adamet, de veszélybe sodorja az egyetlen embert, akivel a zenész jó kapcsolatot ápol. Forrás: Port.hu


Ez a film is feliratosan látható, és amennyire jól látom, ez is inkább fővárosi mozikban tekinthető meg, a vidékiek meg így jártak. A filmet az A Company Hungary Kft. forgalmazza.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése