2014. április 7., hétfő

Elizabeth Banks Effie pillangós ruhájáról

Elizabeth Banks-ről az Instyle magazin hozott le egy cikket, amelyben a Futótűz mellett a Tökéletes hang második része és egyéb szépségtippek is szóba kerülnek, én azonban az Éhezők Viadala vonatkozású részre koncentrálnék.


Elizabeth Banks mindig ragyog azokban a ruhákban, amelyeket tervezők készítenek számára a vörös szőnyeges megjelenésekre, ám az összes általa viselt, csúcsdivatot követő ruha közül az Éhezők Viadala: Futótűzben viselt pillangós ruhája volt számára a legemlékezetesebb. 
- Egy igazi műalkotás volt az a ruha és sose fogom elfelejteni azt a napot, amelyet ebben a ruhában töltöttem. A csípőmön feszült, magas volt a nyaka és mindenütt három dimenziós pillangók borították, és ténylegesen is repkedett körülöttem egy lepke - hihetetlen volt! - mesélte a színésznő. - Nem sétálhattam a ruhában, nem ülhettem le benne, nem ehettem vagy bármi más, csak állhattam benne. 
Az, hogy mozogni tudjon benne, okozott némi problémát, ám a jelmeztervezők testhez tapadós aláöltözetet adtak rá a ruha alá, de még így is csak közvetlenül a jelenet forgatása előtt vehette fel a ruhadarabot, hogy megóvják azt bárminemű károsodástól. 
- Mivel a forgatás előtt közvetlenül vehettem csak fel a ruhát, 300 fős statiszta tömeg szeme láttára öltöztettek fel. Nekik mind végig kellett nézni, hogy ott áll Elizabeth Banks egy furcsa tapadós body-ban, amit a ruha alatt viseltem, majd lazán felöltöztem és levetkőztem a sok-sok ember szeme láttára.
Forrás: InStyle

2 megjegyzés:

  1. Nem láttad a The Hungover Gamest?:D Elég furcsa film!:D

    VálaszTörlés