2014. április 29., kedd

Jena Malone Reddit kérdezz-felelek

Jena The Shoe nevű bandájának hamarosan (június 3-án) megjelenő nagylemezének promózása céljából válaszolt a Reddit olvasóinak kérdéseire. Ezek között természetesen néhány Éhezők Viadala vonatkozású kérdésre is felelt, amelyeket pedig egy kinti rajongói oldal gyűjtött össze nekünk. Ennek kérdései közül olvashattok most.

Forrás: Celebmafia
Mindig is érdekelt, hogy a Futótűzben a liftjelenetben tényleg teljesen levetkőztél, vagy volt valami, ami eltakart? 
Meztelen voltam! Nem, igazából kis ragtapaszok voltak azokon a részeimen, amiket szerettem volna eltakarni.

Nehéz eljátszani Johannát a Kiválasztottban?
A Kiválasztott egy teljesen más világ. Nagyon izgalmas és idegtépő, ha az ember tökéletesen akarja csinálni.

Először is, köszi, hogy részt veszel ebben a kérdezz-felelekben! [...] Hatalmas rajongója vagyok a munkádnak és különösen kedvelem Johannát. Mivel mi csak Katniss szemszögéből látjuk őt a Kiválasztottban, miután megkínozták. hogy érezted át, amit ő érzett? Mennyivel volt másabb a Kiválasztottban szereplő Johannát életre kelteni, mint azt, akit már ismerünk a Futótűzből?
Johanna kemény dió volt. Azt gondolom, amikor a helyébe képzeli magát az ember, akkor jön rá igazán, mi is az a forrongó düh, és hogy milyen ebben huzamosabb ideig élni.

Azt szeretném kérdezni, Jena, hogy milyen volt egy ilyen csodás színészcsapattal együtt dolgozni a Futótűzben? Mit mondanál Jennifer Lawrence-ről?
Egy álom az Éhezők Viadala szereplőgárdájával együtt dolgozni. Mindannyiukat annyira szeretem. Jen a legjobb ember (húgom mellett), és igazán inspiráló együtt dolgozni vele.



Jena, Te 'Joniss' drukker vagy! Nem is tudod, hogy majd megőrültünk, amikor egyik alkalommal úgy válaszoltál valakinek egy Twitter-kérdésre, hogy 'Joniss'. Mit gondolsz Johanna és Katniss kettőséről, tiszta barátságot érzel csak köztük, vagy te is érzed azt a [testi] vonzalmat [köztük], amit mi több százan is érzünk? Joniss örökké.
Nem régiben futottam csak össze ezzel az egész Joniss-jelenséggel és szerintem csodálatos, hogy a rajongók megalkotják a mi háttértörténeteinket. Nem tehetek róla, de imádom!

Mi volt a leghasznosabb tapasztalatod a Futótűz forgatása során? Illetve történt-e valami vicces dolog a forgatás alkalmával? 
A leghasznosabb tapasztalat az volt, hogy együtt dolgozhattam ezzel a csodálatos szereplőgárdával. Bizonyos tekintetben mind egymásba szerettünk, így igazi élvezet nap-mint-nap a forgatásra járni.

Helló, Jena. Hatalmas rajongód vagyok az Álomháború óta, kedveltelek Johanna Masonként is és gratulálok a The Shoe-hoz. Az lenne a kérdésem, hogy milyen volt az Éhezők Viadala forgatása abban a tudatban, hogy hamarosan a végéhez közeledik és hogy aztán már nem alakíthatod Johanna Masont?
Valóban szomorú vagyok miatta.

Jena, mit szerettél legjobban Johanna alakításában?
A rajongókat!!

Helló, Jena, mit gondolsz, Te (nem Johanna!) meg tudnád nyerni az Éhezők Viadalát?
Igen!! Tutira megnyerném!
Nem gond, csak el kell futni és elrejtőzni.

Írtál már zenét olyan filmhez, amelyben szerepeltél is? Ha igen, melyik volt az? És melyiket szereted jobban? Zenét írni vagy elénekelni?
Istenem, de szeretnék írni valamit a Kiválasztott filmekhez!!
Forrás: Reddit

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése