2014. április 2., szerda

Játssz Te is Éhezők Viadalás 2048-at !

Azt gondolom, senkinek nem kell bemutatni a tavasz játékát, az addiktív és megunhatatlan 2048-at! Aki ismeri a játékot az tudja, aki nem, az figyeljen: A játék lényege, hogy egy 4x4-es négyzetben kell a számokat úgy tologatni, hogy a 2 hatványai végül 2048-at adjanak ki. Az egész hálót mozgatjuk négy irányba, a mozgatásokkal az azonos értékek összecsúsznak és összeadódnak.

Na, ezt a játékok gondolta tovább Saxomusic, aki a számok helyére Éhezők Viadala stilleket tett be, és két azonos kép összecsúszásakor egy újabbat kapunk. A számítógép billentyűzetén található nyilakat használva tologathatjuk a képeket (de ekkor minden lap csúszik az adott irányba, ameddig csak lehetséges), így érhetjük el, hogy két azonos kép egymás mellé kerüljön, amelyek összecsúszásakor egy újabb fajta kép jelenik meg. A cél a Kiválasztott fecsegőposzátája!! 

Engem nagyon leköt a játék (nem ajánlom tanulás/meló helyett/előtt, mert ott ragadtok :), amit Ti is elérhettek a képre kattintva! A játékért hatalmas köszönet tehát Saxomusic-nak!! :)))


17 megjegyzés:

 1. Sikerült összszednem 660 pontot! :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. 2348 :P
   És eggyel tovább jutottam (mint itt), összeraktam két esküvős poszter képet, és azokból egy Katniss-Peeta Arénás karakterposzteres kép lett :))

   Törlés
  2. Hogyan lehet elindítani a játékot?

   Törlés
  3. Szerintem már leszedték.

   Törlés
 2. Oké, én nem bírok felállni a géptől... :D

  VálaszTörlés
 3. Valakinek sikerült már? Tegnap óta teljesen rákattantan :D... Finnickig jutottam és megőrülök h nem tudom utána mi jön :D

  VálaszTörlés
 4. Most olvastam a bejegyzest, es azota jatszom. Most eljutottan Finnickig 5036 ponttal.. :D nagyon le tud kotni :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaaaj, én még csak 3000 pont fölött vagyok kicsivel, de Finnick még nem volt :(
   De tényleg jó buli :))

   Törlés
 5. 3764 pont. Na majd próbálkozom tovább.

  VálaszTörlés
 6. 5096
  És Finnick az utolsó kép...MI jön utána?????????? :D
  Valaki mondja meg! :D

  VálaszTörlés
 7. Finnick után az a kép jön, ami az előzetesben is benne volt, amikor az egyik lázadó feltartja a fecsegőposzátát :)

  VálaszTörlés
 8. az utolsó a "kiválasztottas" fecsegőposzáta (a Futótűz film végén amikor a logó kiteljesedik) :) Eddig lehet játszani, nekem 20684 pontom lett :)

  VálaszTörlés
 9. Nekem nem adja be a játékot :(

  VálaszTörlés
 10. Válaszok
  1. Mint a dátumból látható, ez egy 3 évvel ezelőtti bejegyzés. Nyilván nem él már a linkelt oldal, akkor sem, ha háromszor panaszolod el.

   Törlés