2014. április 13., vasárnap

Natalie Dormer lefutotta a London Marathont

Picit rendhagyó lesz ez a hír, mert nem igazán az Éhezők Viadala vonatkozása a lényeg, viszont mivel hozzám közelálló témáról van szó, így szeretném ezt most megosztani.


Amint a címben olvashattátok, Natalie Dormer a mai napon teljesítette a London Marathont, mégpedig 3 óra 50 perc alatt, ami 4 órás célidején belül van. Picit nosztalgikus nekem a dolog, mert az első maratonomat én is kb ennyi idő alatt teljesítettem :)

Ami miatt még szép a dolog, hogy Natalie még közben jótékonykodott is, mégpedig futásával gyermekeknek gyűjtött pénzt.
- Nagyon sokan jelentkeztek, hogy képviseljék a Barnardo-t, ezért nagyon örülök, hogy engem választottak. - mondta Natalie.

A színésznő az Éhezők Viadala: A Kiválasztott filmek forgatása során készült fel a versenyre. 
- Igazi őrület volt, de a stábtagok nagyban támogattak. - mondta a színésznő a DailyTelegraph-nak. - A forgatás mindig nagyon korán kezdődött, én pedig elképzeltem, amint a sok maratonista lefutja az adagját, mielőtt dolgozni menne, szóval én is futottam, amikor csak tudtam. 

Natalie eddig 6413 fontot gyűjtött a Barnardonak és minden bizonnyal a mai nap után még több adományra tesz majd szert. Adománygyűjtő oldalán így fogalmaz:
"Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott forgatása alatt edzek Atlantában, szóval biztosan lesz néhány nevetségesen korai ébresztő, és a hosszú forgatási napok után nagyokat futok majd az utcákon. A célom, hogy 4 órán belül teljesítsem a 42 km-t. Előre is hatalmas köszönet! Nagyon hálás vagyok minden adományért legyen az nagy vagy kicsi. Minden egyes penny számít, és hiszek benne, hogy adományaink nagy hatással lesznek majd sok-sok gyermek életére."
Forrás: DailyTelegraph

Az ugrás után még két kép a bemelegítő és épp távot teljesítő Natalie-ról:


1 megjegyzés:

  1. Hát gratulálok Neki is és persze neked is Ancsi vissza a múltba is! :) 42 km...még olvasni, hallani is fárasztó....

    VálaszTörlés