2013. július 15., hétfő

Új still és újabb részletek az Éhezők Viadala Comic Con résztvevőiről


A Yahoo cikke azt feszegeti, hogy a kép talán a Győzelmi Körút egyik állomásán készülhetett, vagy még inkább a Nagy Mészárlás előtti aratáson. Én ez utóbbi mellett vagyok, egyrészt a ruhák sem ünnepiek, ráadásul ott vannak a nagy gömbök, amikből Effie kisorsolta a neveket.


Ami a Comic Con-t illeti, kicsit konkretizálják, hogy kire is lehet számítani szombaton a H csarnokban: ott lesz Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth (ok, eddig tudtuk), továbbá Lenny Kravitz, Jeffrey Wright, Willow Shields és a rendező, Francis Lawrence is. Bár kicsit hiányolom Sam Claflint (ok, ő forgat) és most már kicsit kíváncsi lennék Jena Malone-ra (na, ezt sem hittem volna, hogy valaha leírom ;), mégis messzemenőkig elégedett vagyok, hiszen minél több név annál több interjú, kép, friss anyag várható.
UPDATE: Közben frissítették a cikket: Jena Malone is megjelenik a panelon. 

Ééés természetesen Az Új Futótűz Előzetes, amelyet - amint a H csarnokban lejátszottak - felkerül majd a Yahoo Movies oldalára is. Én pedig, amint elérhető lesz, azonnal hozom. Bízom benne, hogy előkerül még szombaton (úgykábé éjfélig vagyok hajlandó várni rá, ha addig nem jön, akkor marad a vasárnap reggel), de mivel kinti idő szerint kora délutáni órákban lesz a Futótűz szereplők Comic Con megjelenése, ezért azt remélem, az időeltolódás ellenére is megkapjuk még szombaton az előzetest. :)
Forrás: Yahoo Movies

12 megjegyzés:

  1. De figyusz csak, egyedül én érzem azt, hogy lassan nem marad filmélmény?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem brutál kevés stillt kaptunk eddig. És amit, azok sem túl sokatmondóak. Mondjuk én azt furcsállom, hogy Katniss esküvői ruháját nem csak hogy megmutatták, de agyonreklámozzák, de ezen kívül én nem érzem soknak, sőt. Volt olyan Alkonyat-film, amihez ilyentájt már tizesével nyomták az új képeket. Itt egyesével csepegnek...

      Törlés
  2. Igen, szerintem is elég kevés dolog jön ki, és ez olyan érzés, mintha mi lennénk a vadállatok, akiket kiéheztetnek a prédára... :D Oké, ez nem gáz, én már nagyon nagyon nagyon várom a filmet, meg az új előzetest.
    Ami pedig ezt a képet illeti... hát fura. Lehet, hogy csak az én szememmel nézve, de Peeta és Katniss elég gánya ruhákban vannak... Még Katniss nem is annyira, de Peeta mindenképpen, az a nadrág szörnyű. Persze tudom én, hogy nem ez a lényeg, de akkor is. Effie meg, hát, itt van az a cucc, ami már meglett említve az oldalon: a pillangós ruha. Nekem tetszik! És elég fura fejet vág, olyan: "Ne, ne csináljátok! Te jó ég, ebből nagy, nagy, nagy baj lesz!" fejet.
    Hú... várom a filmet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja, a pillangós ruha nekem is feltűnt, tuti, hogy a kintiek majd kielemzik, akkor majd hozom én is :)
      A ruhákat amúgy én sem értem, de majd a film cselekménye nyilván megindokolja. Effie arcán pedig végre valami más is látszik, nem csak a felszínesség, ez mindenképp üdítő!

      Törlés
  3. A fiatalok ruhái nem jönnek be.
    Szerintem is nagyon kevés anyagot kapunk, például a Csontvárosról már szinte a forgatás kezdetétől jöttek ki az újabbnál újabb anyagok. Na az nekem már sok, mert abból azt hiszem 5 vagy talán 6 előzetes is napvilágot látott. Mi nem vagyunk elkényeztetve CF fronton. De, hogy őszinte legyek, annyira nem is bánom. Persze egy újabb előzetesnek örülnék, de inkább kapjak most kevesebbet, minthogy az előzetesekből meg tucatnyi still-ből összerakjam magamnak a filmet, és mire a bemutatóhoz érünk, már ne érezzek semmilyen újdonságot.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amúgy az, hogy kinek mi sok, meg mi kevés, azért nagyon eltérő is lehet. Gondolkodtam azon, hogy "eldugom" a képeket az ugrás mögé, de most néztem a jelenetfotós aloldalon, hogy tényleg ez a 13. képkocka, amit kaptunk a 2,5 perces előzetesen kívül, ami szintén nem volt túl sokatmondó.

      A jelenetekkel kell majd óvatosan bánni, úgy már jártam, hogy volt egy filmből 10 percnyi részlet, és a moziban a film első felén úgy ültem, hogy ez is megvolt, ezt is láttam... De az meg majd mindenkinek a saját döntése lesz, rákattint-e a Play gombra.

      Törlés
    2. Igen, tudom, eltérő. Amit leírtam, az csak az én gondolatom, más lehet több mindent vár.
      Ha valamelyik film érdekel, de a kiadott anyag több mint amit szükségesnek tartok, akkor persze, hogy nem kattintok a kisfilmekre. De a jelenetfotókat azért megnézem.

      Törlés
  4. én valahogy nem vagyok (az első filmnél sem voltam) kibékülve a kiválasztottak ruháival. amit az előzetesben is láttunk és a képeken is, nekem az már túl sok. én sokkal egyszerűbbnek képzeltem el azokat, ami szerintem elegánsabbak. nekem a könyvből legalábbis így jött le. és ezen a képen peeta nacija... az volt az első dolog, ami feltűnt a képen...

    VálaszTörlés
  5. Úúúrisen már nagyon várom az előzetest hát még a filmet! Szerintem a ruhák egész jók viszon azon kicsit jót röhögtem hogy Effie-nek pillanók vannak a fején :-) . Amúgy örülök a stillnek!!

    VálaszTörlés
  6. Szerintem meg nagyon csuda ez a kép. :D Peeta cipője, meg az a kardigán vagy mi, tökre tetszik. Annak is örülök, hogy Effie-n látszik, hogy kapitóliumi, de rá merem mondani, hogy szép, sőt egész csinos is.

    VálaszTörlés
  7. Na jó, a haja nem tetszik. xD (bocsi a duplázásért)

    VálaszTörlés
  8. Nekem nagyon tetszik ez a kép, különösen Effie szerelése, ez talán az első ruha rajta, amit én is felvennék, és a pillangók ebből a szögből olyanok, mintha elrepülnének a fejéről, szerintem nagyon király. Igazából most a fiatalok ruháival sincs bajom, látszik, hogy azért próbáltak valami körzethez illőt rájuk aggatni, de azért ezek már nem olyan ruhák, mint amiben az előző részben kiálltak. Peeta felsője kifejezetten jó választás szerintem, nekem nagyon tetszik. Mondjuk kicsit olyan hétköznapi a megjelenésük, mintha azt üzennék vele, hogy mi aztán leszarjuk az egész felhajtást. :D Ami persze nem így van, és nem is hagynák nekik.

    VálaszTörlés