2013. július 25., csütörtök

Jennifer az Oscar-díjáról és a Shailene Woodley-nek adott tanácsról

Az AccessHollywood Comic Con interjújából ez is kiderült:

Credit: Getty Premium
Jennifer Lawrence idén nyerte el a Legjobb Színésznőnek járó Oscar díjat, ám az Éhezők Viadala: Futótűz színésznője azt mondja, jelenleg szülei vigyáznak a hőn áhított arany szoborra. 
- Szüleim visszavitték Kentuckyba, mert olyan furcsán éreztem magam, amikor nálam volt kirakva - mondta a 22 éves színésznő, aki Oscar-díját a Napos oldalban való alakításáért nyerte el.
- Ha valaki átjön hozzám, nem akarom erre emlékeztetni. Olyan furcsa energiákat szabadít ez fel. - magyarázta. A színésznő először saját lakása egy kevésbé feltűnő helyén akarta elhelyezni a díjat, majd inkább odaadta szüleinek, hogy vigyázzanak rá. 
- A folyosóra raktam a fürdőszobába vezető úton, mire anyukám azt mondta: "Inkább elviszem. Ennek nem itt kellene lennie". Úgyhogy most otthon van, Kentuckyban a zongora tetején.

Jennifer nemrégiben Shailene Woodley-t is ellátta tanáccsal, aki amiatt izgult, hogy nagyon megváltoztatja életét, ha elvállalja Beatrice Prior, azaz Tris szerepét a hamarosan bemutatásra kerülő Beavatott című filmben.
- Alapvetően azt kérdezte, hogy "Ha ismét lehetőséged lenne belevágni, akkor elvállalnád-e? Mert ez rémisztő. Felforgatja az ember életét." 
Jennifer, akinek magának is voltak kétségei, hogy aláírjon-e Katniss szerepére az Éhezők Viadalában, így válaszolt: - És azt mondtam, "Igen. Bármilyen sok dolog változik is meg, bármennyire is szörnyűnek és félelmetesnek tűnnek a dolgok, megéri, ha szereted a filmet." Azzal pedig minden rendben volt.
Forrás: AccessHollywood

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése