2013. július 11., csütörtök

Elizabeth Banks interjúrészlet

Az Advocate készített egy hosszabb interjút Elizabeth Banks-szel, amelyben néhány szó esett az Éhezők Viadalában alakított szerepéről is. Ne lepődj meg rögtön az első kérdésen (bár az interjúnak - amiben más szerepeiről is részletesebben beszél - ez a végefelé található), mert a szóbanforgó magazin kifejezetten melegeknek/melegekről készül.

Játszottál már valaha leszbikus szerepet?
Nem rémlik - bár nem kizárt, hogy Effie Trinket az Éhezők Viadalában meleg. Az én elképzelésem szerint a Kapitólium pánszexuális, akár az ókori Róma, ahol mindenki mindenkivel lefeküdt.

Van rá esély, hogy egyenesen transzvesztita?
Igazából ezen már én is elgondolkodtam. De szerintem Suzanne Collins úgy alkotta meg a karaktert, hogy igazán gondoskodó és anyáskodó legyen a maga módján, szóval azért valószínűleg mégiscsak nő. De határozottan sok transzvesztita Effie-t láttam tavaly Halloweenkor West Hollywood-ban. 

Effie parókái és ruhái a Futótűzben még elképesztőbbek, mint a az első filmben?
Igazán elképesztőek. Nagy segítséget nyújtott Sarah Burton az Alexander McQueen-től [divatháztól], úgyhogy néhány csodálatos, kézzel készített, nagyon egyedi csúcsruhát vehettem fel. Nagy megtiszteltetésnek éreztem, hogy ezeket a darabokat felvehettem.

Effie úgy néz ki néhány Futótűz promófotón, mintha Nicki Minaj-t keresztezték volna Frenchy-vel a Pomádéból. 
Van benne valami, az igaz, de egy kicsit megváltozott, és szélesedett a palettája mostanra. Még sok mesés cuccát nem is láttátok.
Forrás: Advocate.com

2 megjegyzés:

  1. Amúgy most hogy elolvatam ez a Sarah Burton, aki néhány különleges ruhát készített Effie - nek, na ő tervezet Kate Middleton esküvői ruháját is ugye?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen ő készítette :) Mellesleg nagyon különleges darabokat csinálnak. Effie pillangóruhája(az új stillen) is tőlük van :)

      Törlés