2013. július 7., vasárnap

A Comic Con július 20-i programjából

... válogatom ki az Éhezők Viadalára vonatkozó programokat. Bár ott lenni nemigen tudunk személyesen, mégis bízom benne, hogy brutális mennyiségű anyagot kapunk (jó lenne már valami friss, mert ez nem állapot, hogy nincs se egy kép, se jó interjúk, cikkek), amitől felpörgünk kicsit. A július 18-21. között megrendezésre kerülő Comic Con-on, ahol a filmstúdiók vonulnak fel, hogy megmutassák hamarosan bemutatásra kerülő filmjeiket, a szombati (július 20.) napon jelenik majd meg az Éhezők Viadala és néhány stábtag. A tavalyi Comic Con-os Éhezők Viadala vonatkozásokról ITT találjátok meg a bejegyzéseket!
 
  • 11:00: Amikor a lányok szerelembe esnek
    Az Éhezők Viadala Katniss-étől a Beavatott Tris-éig nincs más, aki jobban tudná, hogyan rúgja seggbe ellenfelét egy ifjúsági regény fiatal hősnője. Amikor azonban ezek a lányok nem a világot mentik meg, vagy hatalmas kormányokat döntenek le, vagy zombikat esetleg sárkányokat ölnek, találnak némi időt a romantikára is. Cassandra Clare (A végzet ereklyéi), Ally Condie (Egymáshoz rendelve - érdeklődők ide katt), Veronica Roth (A beavatott), Holly Black (The Coldest Girl in Coldtown), Melissa Meyer (Scarlet - bővebben itt), Lissa Price (Testbérlők - bővebben) és Veronica Wolff (The Watchers) beszélgetnek majd a gyilkolás és szenvedélyes csókok közötti kényes egyensúlyról, és hogy hogyan lehet elnyerni egy ifjúsági regény hősnőjének szívét.
  • 13:25: Lionsgate Panel a H csarnokban - Én, Frankenstein és az Éhezők Viadala: Futótűz
    Megjelennek az Én, Frankenstein főszereplői, Aaron Eckhart és Yvonne Strahovski, a film rendezőjével, Stuart Beattie-vel és az eredeti képregény szerzőjével Kevin Grevioux-val. Továbbá a nagy várakozás övezte Éhezők Viadala: Futótűz szereplői is első alkalommal jelennek meg a H csarnokban. A panelt a Fandango vezető tudósítója Dave Karger vezeti. Mindkét filmből soha nem látott részleteket is bemutatnak, illetve kérdezz-felelek rovat is várható.
  • 16:00 Jelmeztervezők kerekasztala
    Befutott jelmeztervezők rántják le a leplet napjaink legnagyobb mozisikerei jelmezeinek titkairól. A panelon olyan jelmeztervezők beszélgetnek majd, mint Trish Summerville (Éhezők Viadala: Futótűz, Tetovált lány), Gary Jones (Óz, a hatalmas), Christine Bieslin-Clark (Tron, Az őrzők, 300), Isis Mussenden (Farkas, Narnia krónikái) és Mayes Rubeo (Avatar, Z világháború). A beszélgetést Ron Perlman színész (Pokolfajzat, Kemény motorosok) vezeti majd.

7 megjegyzés:

  1. Már várom hogy valami újat kapjunk végre. Tegnap pedig a helyi moziban láttam is egy futótűz plakátot :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az ilyet nyugodtan lehet ám fotózni, elküldeni, szívesen kirakom. :)
      Pláne, ha nem volt még ilyen, márpedig én még nemigen láttam "élőben" Futótűz plakátot...

      Törlés
    2. Le akartam fotózni csak az a baj hogy az már bent van a mozi területén és csak akkor lehet látni amikor pont bemész a vetítő terembe :/ egyébként a győzelmi körút posztere volt

      Törlés
  2. Óó, ha tudom lefényképeztem volna a győzelmi körutas posztert:S pedig még meg is álltam néhány másodpercre és elgondolkodtam rajta :S Na talán lesz még lehetőség rá és, akkor bepótolom :)
    Nagyon remélem amúgy, hogy szuper interjúk stb. lesznek (tuti), mert ennyi ,,böjt" után igazán ránk férne.

    VálaszTörlés
  3. Legközelebb mindenképp lefotózom!:)

    VálaszTörlés
  4. a program helyi ido szerint van ?

    VálaszTörlés