2013. július 24., szerda

Jennifer Lawrence és Josh Hutcherson a Comic Con őrületről

Bár már rég nem zajlik az őrület, még mindig van idekapcsolódó anyag.

Az Éhezők Viadala színésztársai mindketten megjelentek San Diegoban a híres Comic Conon, hogy promotálják nagy várakozás övezte filmjüket, a Futótüzet, bár J. Lawnak - aki az X-Men: Az eljövendő múlt napjai című filmjének képviseletében is megjelent a rendezvényen korábban - még mindig fel kell készülnie arra, mivel találja itt szemben magát.
- Nem tudom - mondta, amikor az E! News megkérdezte, hogy szerinte Katniss vagy Mystique jelmezes rajongóból fog-e többet látni. - Amúgy hogy készít az ember Mystique jelmezt? Itt lesznek meztelen emberek is? Készüljek fel rá?
Ó, Jennifer a lehetőségek tárháza végtelen. 

A színésznő elmondta, hogy bár nagyon sikeres díjátadó szezont tudhat maga mögött, mégis nagyon örül, hogy végre visszatérhetett a forgatásokra, és azt teheti, amit a legjobban szeret: színészkedhet.
- Nagyszerű dolog visszamenni dolgozni, mivel úgy gondolom, a sajtó hatására az ember sokszor el is felejti, mit is csinál és csak elkezd siránkozni, hogy "Ez olyan bénaság, miért is csinálom én ezt?" aztán az ember ott van a forgatáson és rájön, hogy "Oké, azért [csinálom], mert szeretek színészkedni!" - mondta. - Szóval igen, fantasztikus volt! És az a klassz része ezeknek a filmeknek [sorozatoknak], hogy az ember ismer mindenkit. Amikor visszatérsz, újra látod a régi barátaidat. Az X-Mennél is, nem láttam már vagy két éve ezeket a srácokat, szóval csodálatos volt.

Mindezen közben filmbéli szerelme teljesen zöldfülű volt még Comic Con témában, ám [Josh is] hamar rájött, micsoda őrületté válhat.
- Még nem láttam a csarnokot, de amit a hotelszobámtól idáig láttam, az már eddig is teljes őrület volt, de azt, hogy odabenn mi folyhat, csak elképzelni tudom. - mondta Hutcherson az E! News-nak, majd hozzátette: - Azért az lenne a tuti, ha látnék néhány Peeta-külsejű fickót.

A fiatal srác elismerte, hogy ő maga nem szokott ekkora lelkesedéssel és odaadással rajongani, mint néhány ember a rendezvényen, de azért az ő gyermekkorának is volt egy meghatározó képregény figurája:
- Tudod, nem mondhatnám, hogy bárminek is olyan nagy rajongója lettem volna ezelőtt, ami bizonyos szempontból lehet, hogy szomorú, gyerekként azonban szerettem a szuperhősöket. Igazi Batman-őrült voltam. Mindig Batman-nek öltöztem. Saját denevér-barlangot rendeztem be a pincében. Nagyon odáig voltam Batman-ért. Az itt jelenlévő emberek közül néhányan nem nőttek ki ebből, és bárcsak én se nőttem volna, de kinőttem, sajnos.
Azért, ha felkaptál volna egy Batman-jelmezt, Josh, még visszatérhettél volna.
Forrás: E! Online

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése