2013. július 20., szombat

MTV-s kívánságlista a ma este látható előzetes kapcsán

Avagy az MTV most sem bírja kihagyni, meg ne fogalmazza, mit is szeretnének látni ők az új, esti előzetesben. Tudom, több ilyet olvashattunk már mostanában (Examiner-ét, Next Movie-ét), de most a célegyenesben az MTV-től is kaptunk egy ilyen cikket:

Nos, ha a Futótűz anyagok az Éhezők Viadaláéihoz hasonlóan jelennek meg, akkor nem számíthatunk túl sok arénában játszódó jelenetre ebben az új előzetesben sem, azokat majd csak - ahogy legutóbb - a filmben láthatjuk majd. Az azonban nem kizárt, hogy a második előzetesben kicsit többet láthatunk majd a Kiválasztottakból. Nézzük, mi is az az öt dolog, amit remélünk, láthatunk majd az új jelenetek között.

A sárga boríték
Az "Önkéntesnek jelentkezem!" felkiáltás kétségtelenül a következő évek legfontosabb filmes idézetei közé tartozik majd, és bár Katniss kiválasztása a 75. Viadalra kevésbé lesz melodramatikus - gyakorlatilag már egy TV-s bejelentés után tudvalevő lesz - ez mégis csak egy hátborzongató élmény, nem beszélve arról, hogy egy Viadal-központú előzetes egyik fontos pillanata lehet.

Finnick, Finnick, Finnick
Arra buzdítunk, keress olyan embert, akinek nincs a legdögösebb könyves pasijainak listáján a szigonyos szépfiú. Ezen rajongók által legjobban kedvelt karakter iránti várakozás már kezdetektől a legnagyobb volt, és az a néhány jelenetfotó nem elég számunkra remekbeszabott alakjáról. És komolyan csajok, miénk lesz, amint megkaparinthatjuk! Kockacukrot-kínáló-Finnickre vágyunk. Csomót-kötögető-Finnikre. Egy-szál-halászhálóban-mászkáló-Finnickre. Ó, igen!


A Nagy Esküvő
A Katnissről a Viadalatt megelőző, Caesar Flickerman-nal (Stanley Tucci) zajló interjú során készült nemrég látott képnek köszönhetően már vethettünk egy pillantást a divattervező Cinna (Lenny Kravitz) által a 12. körzet győztese számára megálmodott fehér habos ruhára. [Ööö, ezek hol voltak, amikor az első karakterposzter kijött Katnissről???] Mi azonban azt is látni szeretnénk, mit történtik, amikor Katniss megpördül - és a ruha lángok martalékává lesz.


Kiképzés
Bizony, Finnicken kívül még 21 másik Kiválasztottal kell megküzdenie Katnissnek és Peetának, mi pedig őket is szeretnénk megismerni - és azt is örömmel látnánk, hogyan használják különleges képességeiket. Az Éhezők Viadala előzeteséhez hasonlóan, mit gondolsz egy kiképzés-montázsról, kedves Francis Lawrence?

Víz és víz mindenütt
"Ez a hely nem lángra lobbant lánynak való" - gondolja Katniss, amikor először látja meg az új, jobban átgondolt Arénát. Kíváncsian várjuk, hogy megláthassuk az új rajtot, ahol ezúttal nem erdőkkel körülvett Bőségszaru látható, hanem olyan, amely egy küllőkkel körülvett sziget közepén helyezkedik el. Kezdődjön hát a Viadal.
Forrás: MTV

3 megjegyzés:

  1. Nagyjából egyetértek velük, nem kívánnak túl sokat...De az esküvői ruha átváltozását remélem nem lövik le!

    VálaszTörlés