2013. július 9., kedd

Már készül a Futótűz háttérzenéje

Ami azért elég jó hír:


Épp most értem vissza a Futótűz háttérzenéje felvételeinek első napjáról Londonban. A film csodálatosan néz ki (és hangzik is)!

Forrás: @QuarterQuellOrg

5 megjegyzés:

  1. Huhh, hát remélem legalább olyan jó lesz, mint az Éhezők Viadalánál :)
    Amúgy kb mikor szokott megjelenni a filmzenei album, mert ugye egy picivel a film előtt?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A filmzenei album (soundtrack), az igen, pár nappal a film megjelenése előtt vehető kézbe. Ez az Éhezők Viadala esetében március 20. volt, míg a film ugye március 23-án jelent meg. Ráadásul az - mint kiderült - inkább csak társalbum volt, csak 3 szám volt róla a filmben - a stáblista alatt.

      Itt a score-ról van szó, ami inkább a film után szokott kijönni, bár lehet, a hangulatába már előtte belehallgathatunk. Meglátjuk. :)

      Törlés
    2. Igen, a score-ra gondoltam...a másik is érdekel, de a filmhez igazán mégis csak ez kapcsolódik. A hangulatra vagyok nagyon kíváncsi. De a trailerben is ütős volt, szóval nem hiszem, hogy a filmnél más lenne:)

      Törlés
    3. Azért azt tegyük hozzá, hogy a trailer zenéjének semmi köze a végső film zenéjéhez. Az előzetesek zenéjét a T.T.L. csinálja (az Éhezők Viadala és a Futótűz első előzetesének is ők írták a zenéjét), a filmét pedig (mindkét esetben) James Newton Howard írta. Természetesen ez nem zárja ki, hogy ütős legyen (én is bízom benne), de nem függ össze, az a lényeg :) De a score-t én is nagyon várom. :)

      Törlés
    4. Persze...tudom:) úgy gondoltam, hogy nyilván nem használnak rosszabb zenét, mint a trailerhez :D

      Törlés