2013. július 21., vasárnap

Jobb minőségű képek az Éhezők Viadala stábja tegnapi Comic Con megjelenéséről

Kezdjük néhány képpel tegnapról, mert ezekkel a legkevesebb a meló, amikhez hasonlóakat már tudom, láttunk tegnap, de azok rosszabb minőségű, rajongói képek voltak.

Egyébiránt pedig köszi mindenkinek a tegnap esti érdeklődést, szerintem rekordot döntöttünk, soha ennyien egyszerre nem voltunk még az oldalon, és szerintem a napi letöltésszám is nagyobb volt, mint az áprilisi másik előzetes megjelenésekor, ami az eddigi rekord volt. ;)

No, de akkor csapjunk a lovak közé.
Most képek, de lesz még egy komolyabb összefoglaló anyag, magáról a panelről, amit ugyan tweet-ek alapján sikerült egész jól hozni élőben, de ez majd kicsit összeszedettebb lesz várhatóan. Aztán van irtózatosan brutális mennyiségű interjúanyag, csak sajnos - egyelőre legalábbis - ezek mind videóinterjúk, amikkel nem fogok kapkodni, várok kicsit, hátha lesznek átiratok, amik alapján hitelesebb anyagokat tudok majd prezentálni. Ja, és valszeg még ma hozok kivágott képkockákat is az előzetesből :) Mindenesetre érdemes lesz visszanézni a következő napokban, mert van miből frisseket hoznom, és fogok is folyamatosan.

Ebben a bejegyzésben tehát egyelőre képek, elsőként az érkezésről:
Az ugrás után még több kép a színészekről egyenként, meg közösen, panelról és az aláírásról.A panelról kis hangulatjelentés:


A Willow Shields, Jena Malone, Jeffrey Wright autogramosztásról csak ezt találtam, ezt is még éjszaka és ebben a minőségben, de nyilván lesz még ennél jobb is.

5 megjegyzés:

 1. Hát, én besírok, hogy Josh ilyen kicsi :DD de köszi a képeket, már várom az interjúkat, és a további dolgokat! :)

  VálaszTörlés
 2. Ancsi, mi meg köszönjük neked a tegnapi gyors frissítéseket! Meg úgy általában, hogy mindig hamar hozod a híreket, fordításokat. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igyekszem.
   Mondjuk nem elvem, hogy túl sok frissítést hozzak egymás után, de ha ilyen sokan itt "lógtok" egész nap, csak el bírjátok olvasni őket, ugye? :)

   Törlés
 3. Jen meg Josh nagyon nagy ! :)

  VálaszTörlés
 4. Tényleg ezt még én sem mondtam: Köszi Ancsi a munkádért!
  Elnézve őket a Kiválaszott premierjén már Willow Shields is magasabb lesz szegény Joshnál:)

  VálaszTörlés