2013. július 16., kedd

Új Futótűz Facebook fejléc és Kiválasztott karakterposzterek

Az Éhezők Viadala Facebook oldalán megjelent pár nyalánkság: egy Katniss-Peeta Facebook cover meg karakterposzter az összes Kiválasztottról :))) Kicsit tényleg felpörögtek az események :)



Az ugrás után Cashmere, Gloss, Enobaria, Brutus, Wiress, Beetee, Mags, Finnick, Johanna, Katniss és Peeta - azaz 11(!!) vadiúj - Nagy Mészárlás Karakterposzter a fenti színárnyalatokban. Aki nem akar túl sokat látni, ne kattintson :)
UPDATE: Ezeket a karakterposztereket betettem a Szereplők aloldalra is (Peeta és Katniss kivételével), így most már ezt a 9 szereplőt saját karakterében láthatjuk. :)
Próbálom felkutatni jó nagy felbontásban is a karakterposztereket (mert első blikkre csak Wiressé meg Beetee-é volt nagyban), és amint meglesznek, belinkelem azokat is a bejegyzésbe.
Akik pedig kommentekbe linkelgetnek nekem híreket, azokat hadd kérjem meg - ismét és sokadjára - hogy ne tegyék, amint géphez kerülök, azonnal hozom a legfrissebb híreket. Ez az egyik oka annak, hogy moderálva vannak a kommentek és hogy nincs chat.







11 megjegyzés:

  1. Fú, most olyan extázisban vagyok, hogy el nem lehet mondani *-*
    Kicsit olyan ,,túlphotoshopolt" hatások van, sok hasonlót láttunk már fanmade kiadásban. Wiress-re először azt hittem, hogy férfi, de hát a könyvben sem volt egy bombázó :)
    Amúgy minden tökéletes, most megyek és belehalok a rajongóskodásba :)

    VálaszTörlés
  2. Úristen! *____* Ezek durván jók, nekem sokkal, de sokkal jobban bejönnek, mint a múltkori portrék :)) Örülök, hogy felpörögtek az események :D

    VálaszTörlés
  3. WÁÁÁÁÁ, de királyságak már!!!!! *_____________*

    VálaszTörlés
  4. Végem :D Ezek túl jók, annyira tetszenek *-*

    VálaszTörlés
  5. Imádom mindegyiket főleg a közös képet !!! Úristeeeeen :-)

    VálaszTörlés
  6. EZAAAAAAAZ! Na végre! :D Már csak jöjjön az az előzetes amiben remélhetőleg nem lőnek mindent el :D

    VálaszTörlés
  7. marha jók mondjuk én blightot hiányolom :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én Chaffot meg Seedert, mondjuk ezek szerint nekik nyilván nem lesz akkora szerepük :)

      Törlés
  8. Háá nagyon-nagyon királyak. Ami nálam külön plusz pont, hogy Enobaria-nak hegyes fogai vannak. Johanna-t meg imádom. :DD

    VálaszTörlés
  9. Wow ! Azta ! Ez valami fantasztikus :)

    VálaszTörlés
  10. Jujj, ezek nagyon tetszenek. Főleg Johanna, aki ezen a képen szerintem nagyon jól sikerült, de igazából a többiek is hasonlítanak arra, amilyennek elképzeltem őket. Jó lesz ez. :)

    VálaszTörlés