2013. július 24., szerda

Jennifer Lawrence tanácsa Shailene Woodley-nak

A Comic Con legelső napján többek között a Végjáték és a Beavatott panelját is bemutatták, tehát adtak az ifjúsági disztópiának. 

A filmek körül érezhető izgalmak ellenére, a Beavatott főszereplőnője, Shailene Woodley bevallotta, hogy nehezen szánta el magát, hogy elvállalja Veronica Roth Beavatottja Neil Burger által készített adaptációjának főszerepét, amelynek már a folytatása is tervben van.
- Ideges voltam, mert épp most ért véget egy öt éves projectem (The Secret Life of the American Teenager), amely hat éves szerződést jelentett. Szóval megtanultam, mivel jár az, ha valaki hosszú időre szerződik le valahova. Ezért aztán a gondolat, hogy ezúttal egy négy éves szerződést írjak alá és egy hatalmas világjelenségben vegyek részt, elég rémisztő volt. Soha nem akartam túl nagy figyelmet, és az, hogy le kell mondanom ismeretlenségemről, nem olyasmi volt, amire mindig is vágytam.


Döntése előtt sok hasonló cipőben járó társnője véleményét kikérte, többek között azt az embert is, aki talán a legőszintébb tanácsot adhatta egy Éhezők Viadala szintű sztársággal a háta mögött: Jennifer Lawrence-t.
- Élőben még nem találkoztunk Jenniferrel, de volt egy rövid beszélgetésünk, amely során megkérdeztem az Éhezők Viadaláról, illetve arról, hogyan változott meg élete ennek hatására. Jó volt, hogy beszélhettem egy olyasvalakivel, aki már benne van ebben a folyamatban és van már tapasztalata ifjúsági világjelenség kapcsán. - mondta Woodley. - Nagyon jó tanácsot adott, amit mindenképpen meg is fogadok majd.

Az Oscar-díjas színésznő többek között ezt mondta:
- Ez a legjobb dolog, ami történhet az emberrel. De ne légy idióta, ne csinálj pornófelvételt és ne drogozz. És ne menj be a Whole Foods-ba, amikor megjelenik a filmed a moziban.

Woodley hozzátette:
- Jennifer tanácsán túl rájöttem, hogy sok szép dolog történhet ennek kapcsán és ha sikeres a projekt, akkor az itt szerzett figyelemnek köszönhetően sok nagyszerű dolgot megcsinálhat az ember.
A Beavatottban Woodley egy olyan kamaszlányt alakít, aki megpróbál kitörni futurisztikus, homogén társadalmából, ahol személyiségjegyei alapján csoportokra osztják az embereket. Kitörése során egy konkurens csoporthoz csatlakozik és beleszeret egy idősebb férfibe.
Forrás: Vanity Fair

A filmet - odakinn - 2014. március közepén mutatják be, magyar bemutatóról még nem látom, mikor lesz, de biztos mi sem maradunk le egy ilyen nagyszabású filmről. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése