2013. július 10., szerda

Új jelenetfotó a Futótűzből

Az Entertainment Weekly hamarosan megjelenő számába került ki egy új képecske Katnissről a második Caesar Flickerman interjú alkalmával. Na, a Comic Con közeledtével, mintha kezdene felpezsdülni az élet :) A kép nem túl jó minőségű bár, de legalább valami. Természetesen cserélem, ha lesz vállalhatóbb minőség:


Amikor legutóbb elbúcsúztunk Katnisstől, kimerült volt, ám diadalittas, Éhezők Viadala győzelme pedig felébresztette Panem régóta szunnyadó népét. A Futótűzben ifjú harcosunknak, akit az Oscar-díjas Jennifer Lawrence alakít, el kell döntenie, élére áll-e forradalomnak, amelyet véletlenül robbantott ki. 
- Ez egy sokkal nagyszabásúbb történet, mint az első volt - mondja Francis Lawrence rendező (Legenda vagyok). - Sokkal több karaktert ismerünk meg és sokkal nagyobb hangsúlyt kapnak a szövetségek és a barátságok. 
Az egyik új arc többek között a 4. körzet dögös Finnick Odair-je, (a Hófehér és a Vadász hercege, Sam Claflin) akinek élethalál harcot kell vívnia Katniss-szel. 
- Szerintem a rajongók aggódnak amiatt, hogy nem leszek eléggé olyan, mint egy szex isten - mondja Claflin. - Nagy a nyomás.
Forrás: EW

10 megjegyzés:

  1. Juj, ez tökre jó. Amúgy nekem van egy hasonló képem, amit még régebben találtam gugliban, de nem tudom, hogy az a filmből van-e, vagy esetleg csak egy fanmade valami, vagy másik sztoriból származik...
    http://kepfeltoltes.hu/130710/359051-hunger-games-catching-fire_www.kepfeltoltes.hu_.jpg <== Erről a képről beszélek. Neked mi a véleményed róla, Ancsi?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hááát, passzolom.
      Hivatalos anyagok közt biztos nem volt ilyen. Olyan, mintha valami kiszivárgott cucc lenne. Pláne, mert ha hozzánézzük Flickerman ruháját, akkor ugyanolyan, mint itt, holott ebből a részből még nem volt videoanyag, hisz az csak az előzetesből van, abban meg nem volt. De lehet, hogy manip, nem tudom.

      Törlés
    2. Jaja, én is erre gondoltam... Meg elég fura, hogy a Google kidobja, de hát ki tudja. :D

      Törlés
    3. Ez a kép /és még pár ilyen/ akkor kezdett keringeni a neten, amikor már csak 1 vagy 2 nap volt a Futótűz első előzeteséig. Tökre izgatott lettem, hogy milyen hamar kiszivárogtak belőle képet. Aztánn láttam egy olyan képet, amin az összes ilyen össze van szedve és melléjük van rakva, hogy melyik jelenetet szerkesztették át az első filmből. Sajnos most nem találom, ha meglesz, belinkelhetem.

      Törlés
  2. Persze, hogy felpezsdul az elet ilyenkor mindig. :D Ajj nagyon varom mar az elozetest. Bar en szemely szerint Finnicknek nem Samet kepzeltem el, de kozel sem akkora csalodas, mint Johanna. Amugy nem tudjatok, hogy Mags benne lesz a filmben? Mert errol lemaradtam.
    Erdekes egyebkent hogy nekem ebben a tortenetben a mellek szereplok, vagy kevesbe fontosabb nem mellek szereplok sokkal jobban kozel allnak a szivemhez, mint a trio barmelyik tagja. Nem szemely szerint a karakterekkel, vagy a szineszekkel van bajom, oket is nagyon szeretem, de pl Prim, Finnick, Johanna, Mags sokkal jobban a szivemhez nott, mint Kattniss, Peeta, vagy Gale.
    Sot, en se Team Peeta se Team Gale nem vagyok (hu, de ertelmes), inkabb Team Finnick.
    na, megint ramjott a szofosas. :D bocsi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen-igen, Mags benne lesz. Elvileg a Szereplők aloldalon láthatod is, hogy Lynn Cohen játssza a szerepet. Más kérdés, hogy nekem ezek az aloldalak nem minden gépen és nem minden böngészőn jönnek be. Speciel ezen a gépen Chrome alatt nem látom, Explorer alatt igen. Pedig sokat dolgozok azokkal is, hogy áttekinthetőek legyenek :)

      Törlés
  3. Jé, csak én gondolom azt, hogy a háttérben azok a kiválasztottak?:) Ha jól látom Katniss arca mellett pl. Finnick van :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem csak Te. Odakinn nagy agyalás folyik, kikockázott képekkel, hogy ki kicsoda, de én még várom kicsit az értelmes minőségű képet, de nem nagyon jön...

      Törlés
  4. Lehet, hogy csak beképzelem, de mintha a háttérben ott lenne a többi kiválasztott...De lehet, hogy én vagyok a hülye:)

    VálaszTörlés