2013. július 18., csütörtök

Szombati Futótűz Comic Con Promó és este 11-től élő live stream link

Tudom, hogy mindenki tisztában van vele, mikor-hol lesz a Comic Con keretein belül a Futótűz csapata, de azért jó látni az ide vonatkozó reklámot:

Forrás: HungerGames FB

Illetve ezen kívül lesznek - korábban meg nem hirdetett - dedikálások is. Tudom, hogy minket ez sem érint, de ezekről van remény képes dokumentációra:
  • MA, helyi idő szerint 3-tól a "Hivatásosak" közül dedikál Bruno Gunn (Brutus), Stephanie Leigh Schlund (Cashmere) és Meta Golding (Enobaria) is.
  • Szombaton délután háromkor pedig Jeffrey Wright-tól (Beetee), Jena Malonétől (Johanna) és Willow Shields-től (Prim) szerezhetnek autogramot kinti rajongótársaink.
Forrás: @PagetoPremiere

Továbbá: csak szombaton terveztem kitenni a live stream-et, de már mától zajlanak rajta az események - elviekben - kinti idő szerint délután 2-től, ami nálunk este 11-kor lesz, szóval akkortól érdemes próbálkozni, majd én is ránézek, működik-e. Ha ennek kapcsán ugyanis csak egy kicsit bele tudunk kukkantani abba a rendezvény sorozatba, amiről mi itthon csak álmodozhatunk, már megéri. A stream amúgy - pláne, ha tényleg működik - oldalsávba is kikerül majd. 

Szóval:

MTV Comic Con Live Stream
vagy
IGN Live Stream

Mondjuk úgy látom, mindkettő a saját stúdiójából jelentkezik élő egyenesben, bár nyilván lehet majd elkapni komolyabb izgalmakat is.

5 megjegyzés:

  1. Amúgy nekem szöget ütött a fejembe(hangsúlyozom sehol nem olvastam ilyet, csak eszembe jutott), hogy nem lehet, hogy a Kiválasztott szereposztásáról megjelenhetnek hírek, ha nem is a Comic Con-on, hanem a körülötte lévő felhejtásban?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, nézd. Gyakorlatilag bármi lehet.
      Én amúgy (szintén nem olvastam sehol csak saját vélemény) épp, hogy azt gondolnám, hogy a Futótűz-felhajtással épp, hogy elvonják a figyelmet a Kiválasztottról. De tagadhatatlan, hogy ha szeptemberben elkezdődik annak forgatása is, akkor nagyon hamarosan hivatalos híreknek kellene megjelenni, de én egyelőre nem várok ilyet a Comic Con környékén.
      De ismétlem, bármi lehet. Akármi lesz is, tudni fogunk róla :)

      Törlés
  2. Szija lesz majd interjú Az éhezők viadala sztárjaival? Nem tudod kik lesznek ott az interjún ,és mikor kezdődik?:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Buzdítanálak arra, hogy nézd meg a felülről 2. legfrissebb bejegyzést, abban minden fontos benne van, és most már pirossal ki is emeltem a legfontosabb infókat :)

      Törlés
    2. köszii látom nagyon jóó jól csinálod:)

      Törlés