2013. július 21., vasárnap

Rajongói élménybeszámoló a Comic Con Futótűz paneljáról

A továbbiakban igyekszem nem ismételni a már írtakat/olvasottakat, mégis még mindig találok olyan részleteket, amibe eddig én magam sem futottam bele. Ezekből igyekszek most csipegetni, ezúttal az egyik rajongói oldal élményeiből szemezgetnék, akiknek a Tweet-jeiből is válogattam az éjszaka során. Pirossal kiemelem a fontosabb újdonságokat, hogy jobban megkönnyítsem a dolgotokat :)

Ma minden Éhezők Viadala rajongó számára hatalmas nap volt, és annyi minden történt, hogy mi is alig győzünk lépést tartani. [Na, és nekik még fordítani sem kell! ;)] 

Ma láthattuk minden idők legelső Éhezők Viadala paneljét abban a híres H csarnokban, amely ezelőtt 5 éven keresztül az Alkonyatnak adott otthont. A panelon ma láthattuk Francis Lawrence-t, Jennifer Lawrence-t, Josh Hutchersont, Liam Hemsworth-t, Lenny Kravitz-et, Jena Malone-t, Jeffrey Wright-ot Willow Shields-et, amint felmentek a színpadra és válaszoltak legégetőbb kérdéseinkre.


A H csarnokban iszonyatosan őrült volt a hangulat, a tömeg odaadó Éhezők Viadala rajongókból állt, akik hatalmas sikításba kezdtek, amikor a stábtagok a színpadra léptek.

A beszélgetést Francis Lawrence-szel kezdték, aki elmondta, hogy első forgatási napján Philip Seymour Hoffmannal forgatott, és hogy egy álomcsapattal dolgozhat egy álomtörténeten.


Ezután beszélt Jennifer arról, miként változott meg Katniss élete a Viadal után, és csatlakozott Josh a kapcsolatuk bonyolultságának taglalásával.


Majd ismét Francis Lawrence-szel beszéltek, aki arról mesélt, hogyan rágták át magukat Suzanne Collins-szal a könyvön és készítették el a Futótűz forgatókönyvének első vázlatát, amiről már többször olvashattunk. Francis a stábtagokról is beszélt: "Ők tényleg a legjobb csapat, akikkel valaha is lehetőségem volt filmet készíteni. Az, ahogyan ennek a filmnek a világa összeállt, a különböző körzetekben tett látogatás, és többet látunk majd a Kapitóliumból is... ez sokkal több, amiről valaha is álmodhattam."

Liam picit hosszabban is beszélt a kínzásáról szóló jelenetekről, mint azt korábban olvashattuk: "Érdekes dolog, amikor három napon keresztül azért jelenik meg az ember a munkahelyén, hogy megkorbácsolják. Először ez még színészkedés, ám három nap elteltével bármivel is ütik meg az embert, az fájni fog. De jó móka volt."



Lenny Kravitz is kicsit bővebben beszélt Cinna és Katniss kapcsolatáról: "Ő egy igazán klassz fickó. Határozott érdeklődést mutat Katniss iránt. Barátilag. Olyasvalakiként, aki hisz a lányban, és törődik vele. Látni fogjátok majd, hogyan fejődik a kapcsolatuk egészen az utolsó jelenetig." - A rajongók közben jajongtak, amikor Kravitz szóba hozta azt a bizonyos jelenetet.


A Katniss és Peeta ciki csókjelenetét hadd ne írjam le újra, hátha valaki később ebédel (ráadásul ilyesmiről nem is tervezek túl gyakran írni), annyit tennék még hozzá, ami nagyon Jenniferre vall, aki ezzel fejezte be a sztorit: "Felteszem majd a Youtube-ra vagy valami, mert feltétlenül látnotok kell!"

Jeffrey Wright is beszélt a Jen-Josh közötti kapcsolatról, hogy saját nyelvezetük van, amit más nem ért meg, de erről már olvashattunk tegnap. 


Jennifer ezután az esküvői ruhájáról mesél: "Az esküvői ruhám volt a kedvenc jelmezem. Mondjuk a viselése volt a legnehezebb, amit életemben tettem, ráadásul egy film kedvéért. Hatalmas volt, csak a szélessége másfél méter, én pedig nem járok túl magabiztosan magassarkúban, mint az köztudott."

Aztán Jennifer beszél az íjjal való rohangálás nehézségeiről és arról, hogy mennyire nem hajlandó diétázni egy szerep kedvéért. 
Josh pedig hozzáteszi, hogy senki nem játszotta a dívát, ami egy ilyen sok színészt felsorakoztató film esetén nagyon ritka.
Forrás: Szöveg - Mockingjay.net
Képek: Hunger-Games.net

Aki pedig teljesen bele szeretné élni magát a panelbe, az itt meg is nézheti az egész felvételét:

8 megjegyzés:

  1. Végignéztem az egész videót és Ancsi az interjú fordításaidnak hála egész sokat megértettem belőle. :)

    VálaszTörlés
  2. Én is megnéztem a videót még tegnap este.Volt egy-két rész amikor folyt a könnyem.Amikor Jen magyarázta a csókos és a futós edzéses részt :D Jena nagyon kis aranyos volt, hogy folyamatosan fényképezett, bár Jenen kívül a többiek hangját alig lehetett hallani. De jó volt végignézni, amit élőben nem követhettünk figyelemmel. Meg azon mosolyogtam, mikor Francis Lawrence mondta, hogy még senki nem látta az előzetest és arra gondoltam, hogy a Yahoon már ment, amit Ancsi írt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ncsi, azért itt az, hogy a Yahoo kitette, ott 2-3 perc különbség volt mindössze max. Francis méltán lehet büszke erre az előzetesre. :) Meg gyanítom, az egész filmre!!

      Törlés
  3. Mert mi történt a csóknál??:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Olvasd el a többi bejegyzést is, nagyon egyértelműen kiderül. Amúgy asszem, az előzőben van a megfejtés, de nem fogjuk kifejteni.

      Törlés
  4. Köszi megvan!!:DEzt azért megnéztem volna!:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Volt olyan javaslat hogy legyen a dvd-n az extrák között és Francis azt mondta, hogy felrakják :D

      Törlés
    2. Ööö, nem gondolom, hogy ez a legfontosabb momentuma a Futótűznek, de biztos bennem van a hiba. :/

      Törlés