2013. július 29., hétfő

Innen-onnan, 61.

A múlt héten még a Comic Con lázában égtünk, az onnan származó anyagokat igyekeztem feldolgozni, azonban az lassan lecsengett, és beszivárogtak a színészek egyéb projektjeiről szóló hírek, amelyekből ismét kaptok egy csokorral:

A Liam-rajongók örülhetnek először, hiszen Liam-nek még mindig megjelenés előtt áll a Paranoia című filmje, és az Empire State is mostanában jelenik meg DVD-n, így ismét mindkét filmből vannak anyagaink.

A Paranoiából ipari mennyiségű stillt láthatunk már, néhány újat megint megmutatok, a többihez kapnak linket az érdeklődők:


Forrás és még több: LiamHemsworthBR

Viszont a Paranoiának felmerült a magyar bemutatásának a lehetősége, legalábbis a Filmtrailer adatlapja 2013. augusztust ír (bár az nem írt hiteles időpontot az Éhezők Viadala DVD megjelenésére sem, szóval erre nem építenék, de örülnék, ha bármikor is, de láthatnánk a filmet a magyar mozikban). Mindenesetre egy feliratos előzetes előkerült. Ha pedig valami konkrétat találok a film magyar megjelenése kapcsán, még jelzek.




Az Empire State című film DVD-n jelenik meg hamarosan (kinn), ezért, hogy az érdeklődést fellendítsék, a Lionsgate egy több, mint 8(!!) perces anyagot mutat be a filmből. Íme:



Nagyon közeleg a Percy Jackson: Szörnyek tengere című film bemutatója is, ezért ott már filmjeleneteket is láthatnak a rajongók. Ezúttal egy olyan került elő, amelynek középpontjában Stanley Tucci áll:


A filmben Leven Rambin is látható, vele egy interjút láthattok, amelyben a filmről beszél. Íme:


Ne feledjétek, a filmmel kapcsolatban Geri oldalán találjátok meg a legfontosabb tudnivalókat, legfrissebb híreket!

Elizabeth Banks a Woman's Health szeptemberi címlapján látható. Erről két képünk is van:


Mint már szó volt róla, Wes Bentley-nek mostanában a The Time Being című filmje aktuális, amelyben egy festőt alakít, akinek egy jómódú férfi különös munkát ajánl fel. Ebből a filmből is jelent meg egy részlet, épp az, ahol ez a bizonyos felajánlás megtörténik:


Wes Bentleyre ismét új filmszerep vár, mégpedig az Interstellar című filmben, amelynek 2014. novemberére várható a bemutatója:
Christopher Nolan rendező befejezte következő filmjének, a titokzatos sci-finek az Interstellarnak a szereplőválogatását. A szereplőkből álló puzzle utolsó darabját a hírek szerint Wes Bentley szerződtetése jelentette, aki Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, Michael Caine, Casey Affleck, Topher Grace, John Lithgow, Ellen Burstyn, Mackenzie Foy és Timothee Chalamet társaságában látható majd a filmben. Ahogy arra számítani lehetett, Bentley szerepével kapcsolatban még nem tudni további részleteket, de úgy fogalmaznak, egy "jó kis szaftos mellékszerepről" van szó. A történet egy "hősies csillagközi utazásról szól, a tudományos ismereteink szerinti legtávolabbi helyre", és a film Christopher Nolan és testvére Jonathan Nolan által írt forgatókönyv alapján készül. Forrás: Collider


Philip Seymour Hoffman neve is új szerep kapcsán merült fel, mégpedig a Showtime egy új vígjáték sorozatának pilot-jában lenne ő főszereplő és a sorozat produceri munkáit is ő végzi majd. Hoffman mellett a női főszereplő Kathryn Hahn lenne a pilotban, amelynek rendezője várhatóan John Cameron Mitchell lesz.
A Trending Down a mai, fiatalok által uralt kultúránkat fogja majd kifigurázni, és egy sötét vígjátékban próbálná megvizsgálni, mi az, ami számít. Vagy mi nem. A történet főszereplője Thom Payne (Hoffman), aki egy olyan férfi, akinek szembesülnie kell saját elmaradottságával, miután reklámügynökségének vezetését átveszik tőle. Forrás: Deadline

Amandla Stenberg a Variety Power of Youth rendezvényén jelent meg, onnan van róla néhány fotónk:

Forrás és még több: Zimbio

6 megjegyzés:

  1. A Percy Jackson és a szörnyek tengere filmet már nagyon várom *_* főleg mióta megtudtam h Leven is szerepel benne :)

    VálaszTörlés
  2. Wow, impozáns egy stábja van ennek az Interstellarnak. Ha másnem ezért mindenképpen követem majd mi történik. És PSH sorozata is érdekes lesz:)
    Ezért bírom az innen-onnant, jó ötleteket ad :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát én is kb, de néha nem tudom, van-e szükség/igény a rovatra. De akkor csak már :)

      Törlés
    2. Én szeretem, de nem tudom más hogy van vele. Amikor viszont nincs semmi, mint mondjuk néhány hete, akkor szerintem mindenki örül, hogy legalább ennyi van:)

      Törlés
  3. Én nagyon imádom az innen-onnant főleg a régi szereplőkről kapott hírekkel :)

    VálaszTörlés
  4. Én is szeretem! Főleg a félmeztelen Liam fotók miatt.. :-D hehe, nem. Tényleg szeretek olvasni arról, hogy kivel mi van, és jó kis film tippeket is kapok. :-)

    VálaszTörlés