2013. július 15., hétfő

Filmajánló: Jennifer Lawrence és Josh Hutcherson filmek az HBO-n

Na, Beka tippje után rákattantam kicsit a Port.hu-ra, és újabb filmeket találtam, amelyekben Éhezők Viadala főszereplők játszanak. Ha találtok még olyan filmet, ami megy mostanában a TV-ben és Éhezők Viadala (vagy akár Futótűz) főbb szereplő játszik benne, szóljatok nyugodtan, akár itt, akár e-mailben. :)

Az egyik, amelyet tehát Beka ajánlott (köszi a tippet Neked is!!) az Őrülten hiányzol, amelyben Jennifer Lawrence is látható:

Jennifer Lawrence az Őrülten hiányzol című filmben
Az angol Anna (Felicity Jones) az egyik amerikai egyetemen tanul. A brit egyetemista végzetesen beleszeret az osztálytársába, az amerikai Jacobba (Anton Yelchin). Szerelme nem marad viszonzatlan, az első igazi szerelmet egyszerre izgalmas és mámorító szenvedélyként élik meg, amely megváltoztatja az életüket. Ám Anna és Jacob kapcsolata nem várt próbatétel elé kerül. A lánynak ugyanis lejár a vízuma, és el kell hagynia az Egyesült Államokat. A nagy kihívás, hogy kapcsolatuk vajon kiállja-e az idő és a hatalmas távolság próbáját? Forrás: Port.hu

Mondjuk ebből nem feltétlenül derül ki Jen szerepe, ám van egy - ezúttal is csak angol nyelvű - előzetesünk, amelyet ITT nézhettek meg.

A filmet pedig a következő időpontokban és csatornákon:
2013. július 15. (ma !!) 18:35 HBO
2013. július 16. 9:30 HBO
A többi időpontért pedig kattoljatok az HBO oldalára ide, ott könnyen megtaláljátok!

Josh Hutchersontól a Híd Terabithia földjére és az Utazás a rejtélyes szigetre című filmeket nézhetitek meg, előbbit a FILMBOX PLUS-on, az utóbbit az HBO2-n.

A Híd Terabithia földjére című filmet leginkább azoknak ajánlom, akiknek van FILMBOX PLUS-uk, akik kíváncsiak Josh Juniorra is. ;) Számításaim szerint a srác kb 14 éves lehetett a forgatás idején, de már képről is nagyon cuki :D


Sajátos körülmények között ismerkedik meg egymással Jess (Josh Hutcherson) és Leslie (AnnaSophia Robb). A két magányos, kirekesztett gyerek összebarátkozik. Leslie állandóan varázslatos történeteket sző, Jess pedig tehetséges rajzoló. A kislány feltárja előtte a fantázia világát és ketten együtt létrehozzák Terabithia titokzatos birodalmát, amely a közeli erdőben csordogáló patak fölötti kötélen átlendülve érhető el. Eme varázslatos helyen ők az uralkodók és nekik kell szembeszállniuk a birodalmukat veszélyeztető Sötét Úrral és seregeivel, míg a való világban az iskolai bajkeverők ellen veszik föl a küzdelmet. Port.hu

Na, a filmnek a FILMBOX PLUS-os ajánlója itt meg is nézhető:


A film július 15-én (vagyis ma) délután 14:05-től, 19-én 6:40-től és 21-én 6:35-től látható a FILMBOX PLUS-on.
És akinek nincs FilmBox-a, mégis megjött a kedve, az a YT-on is megnézheti a teljes filmet...

Ez már kevésbé barátságos állat, mint az előző :)
Az Utazás a rejtélyes szigetre című filmet már akkor mutatták be, amikor már üzemelt az oldal, szóval annak már összeállítottam egy ajánlóját, most hadd ne ismételjem magam, ITT találjátok.
Aki akkor lemaradt volna, az most az HBO-n, HBO2-n és az HBO-Comedy-n is megnézheti a filmet - akár többször is - a nyár folyamán. Az első néhány időpontot ideírom, a többit linkelem.
A film tehát július 15-én (ez is ma van ;) 18:55-kor az HBO2-n - tudom, ütközik Jen filmjével, de lesz máskor is, mégpedig - július 19-én 17:35-kor HBO2-n vagy július 20-án 8:35-től az HBO2-n. A további időpontok és csatornák a film HBO-s adatlapján találhatóak ezúttal is.

3 megjegyzés:

  1. Ezeket a filmeket már láttam, és tetszettek is!
    Az Őrülten hiányzol-ban Jennifer csak mellékszerepet játszik, de azt is nagyon jól! :D
    A Híd Terabithia földjére cuki;))
    Az utazás a rejtélyes szigetre meg szerintem vicces;)
    Érdemes mind3-at megnézni;)
    Ajánlanám még a Tűzoltó kutyát és a Manhattan kicsiben-t;) Josh cuki mindkettőben;DD

    VálaszTörlés
  2. Én is ajánlanék egy filmet, bár még nem láttam, csak az ajánlót: Hétköznapi emberek (Elizabeth Banks). HBO: júl. 17. 21.00, 18. 11.00, 20. 6.00 & 16.55. IMDb-s 7.0-es értékelése van.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elizabeth Banks-től megy a Borotvaélen is, össze is van rakva a bejegyzés, de akkor ki is rakom most :)

      Törlés