2012. szeptember 14., péntek

Mit tudtunk meg a Futótűz forgatási fotóiból?

Az egyik rajongói oldal szerkesztői levontak pár következtetést a képekből. Ne feledjük, ők ugyanolyan rajongók, mint mi, tehát olykor nem tényeket, csupán spekulációkat fogalmaznak meg! :)

Peeta haja szőkébb és rövidebb, de azért bejövős - Josh Hutcherson hosszabb, homokszőke frizurával büszkélkedhetett, ám a jelenlegi képeken rövidebb hajjal, és határozottan szőkébben láthatjuk Josh-t.


Jena Malonenak még hosszú a haja - Johannát úgy írják le a könyvben, hogy tüsi haja van. Ami azt jelenti, hogy vagy eltérnek ettől a filmben, vagy pedig Jena parókát visel. Vagy esetleg, másik lehetőség, hogy még nem a forgatás zajlik, csak a próbák. [Ahhoz viszont nem vennének még fel egyenszerelést... Én inkább a parókára tippelnék!] Azóta előkerült egy újabb kép is Jena hajáról, KATT ide

Finnick barnító spray-vel nyomul - Ha megnézzük Sam Claflin forgatás előtti és utáni fotóit, elég nyilvánvaló a bőrszínének változása. Mivel a lenti két kép (amelyeket ma már láthattatok) ugyanazon a napon készült, csak azt tudjuk feltételezni, hogy Finnick napbarnított bőrszínét barnító spray-vel érték el, ami egészségesebb, mintha szolizott volna.

Sam-nek bronzbarna haja van - Sam Claflinnek általában sötétbarna haja van, a forgatáson azonban világosabb, bronzos árnyalatú hajjal jelent meg.


Jennifer Lawrence és Josh Hutcherson közös lakókocsin [~öltözőként, pihenőként szolgálhat] osztozik. - A cikk erre a képre hivatkozik, amelyre, ha jól ránagyítunk, látszik egy KATNISS, alatta pedig PEETA felirat. A cikkíró ebből következtetett.

Jennifer Lawrence és Josh Hutcherson magukkal vitték kedvenceiket a forgatásra - Az egyik képen Josh kezében egy póráznak látszó tárgy látszik, tehát valószínűleg Josh-sal ott a kutyája. Jennifer Lawrence-t pedig az Atlantába vezető úton fotózták le, amikor a repülőtéren volt kezében a cicája. Cukik :)

Jeffrey Wright a Kiválasztottat olvassa - nos, erre magam is felhívtam a figyelmet. :) Lassan érdemes megtudni, mi mindenbe keveredik karaktere :)))
Forrás

Ha Ti észrevettetek még valamit, ne titkoljátok előlünk :)

2 megjegyzés:

  1. Nehogy már Josh haja ilyen maradjon... Ez nagyon gáz! Biztos nyomnak még rá pár réteg festéket.

    VálaszTörlés
  2. Nekem se tetszik így:/ Az elsőben pontosan eltalálták, itt meg olyan... fura...

    VálaszTörlés