2012. szeptember 12., szerda

Forgatási kishírek!

A hangsúly a kicsin, de ezek által is legalább kicsit jobban beleláthatunk a háttérbe, és szerintem minden apró információmorzsa izgalmas ilyenkor!!

Mint tudjátok, a Futótűz forgatása a hét elején elkezdődött! 

Kinn már a rajongói oldalakon terjed a vélt forgatási helyszínek listája. 
Állítólag a dawsonville-i Amicola Vízesés környéke az egyik lehetséges forgatási helyszín, amely felválthatja Észak-Karolina erdőit, és a kintiek szerint ennél tökéletesebb környéket nem is találhattak volna.


Természetesen a városban, Atlantában is zajlanak majd a forgatások a következő hetekben. Tetszik, ahogyan az egyik kinti rajongói oldal szerkesztői felhívják a rajongók figyelmét arra, hogy ha véletlenül a Futótűz forgatásába botlanának, legyenek tekintettel a folyamatban lévő munkára, és ne zavarják a stábtagokat. Ne próbáljanak meg bejutni a forgatási helyszínekre, hiszen az birtokháborításnak, a stábtagok zavarása pedig zaklatásnak minősülhet. Természetesen mindannyian izgatottak vagyunk a forgatás miatt - írják - de ez nem ok arra, hogy bárki is megzavarja a folyamatos munkát.

A chat-ben már kérdeztétek, én pedig itt is válaszolok: ha előkerülnek forgatási felvételek, akkor azokat megosztom az oldalon én is. De! Egyrészről már az Éhezők Viadala is nagyon komoly biztonsági intézkedések mellett zajlott, és bár ott is kerültek elő képek, de nem igazán sok. Erről egyébiránt egy éve ITT olvashattatok! Másrészről viszont nem szeretnék átesni a ló túlsó oldalára: ipari mennyiségben biztosan nem hozok képeket, csak ízelítőnek, hogy maradjanak izgalmak a mozira is. 

Arról, hogy vajon mit forgathatnak a napokban, eléggé eltérőek a hírek és az elképzelések:
  • Az egyik cikk forrásai szerint tegnap Katniss és Gale jelenetet forgattak az erdőben.
  • Ennek ellentmond az, hogy Liam Hemsworth-t (Miley oldalán) Los Angelesben látták és erről képi bizonyítékok is vannak. Ráadásul nem túl logikus, hogy kettejükkel forgassanak jeleneteket, amikor a teljes(??) Kiválasztottakat játszó csapat Atlantában van, munkára készen.
  • Ráadásul kedvenc hírforrásom, Russ Bowen asheville-i újságíró értesülései szerint az első hetekben a Philip Seymour Hoffman részvételével zajló jelenetek felvételére kerül sor, feltételezhetően azért, mert Hoffmannak egy másik projektben is részt kell vennie.
  • Véleményem szerint nem szabad elfeledkezni arról a múlt heti hírről sem, hogy a statisztaválogatásokra való felhívásban a Lionsgate a szeptember 11-14. közötti időszakot jelölte meg, amikor a jelölteknek rendelkezésre kell állniuk. Tehát a napokban tömegjelenetek felvétele történet (felkelések, Aratások, stb.)
  • Philip Seymour Hoffmannak ebben a filmben még nincs túl sok jelenete: a tánc jelenet a Győzelmi Körúton Katniss-szel, megjelenhet a Nagy Mészárlás előkészítése, levezetése kapcsán, mint egykor Seneca és az utolsó kulcsjelenetben is feltétlenül szerepelnie kell. Ezen jelenetek jó részében Haymitch is jelen van, akitől pedig a hétvégén tudtuk meg, hogy 8-9 nap múlva, vagyis kb. jövő hét elején kezd. 
  • Ésvégül, bár ebből következtetést nem vonnék le, Willow Shields is elindult Atlantába, és erről rajongóit is tájékoztatta!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése