2012. szeptember 6., csütörtök

Lenny Kravitz brit METRO interjú

Még mindig a brit DVD kiadás kapcsán jelent a következő, rövidke interjú a kinti METRO újságban:


Hogyan kerültél bele az Éhezők Viadalába?
Gary Ross, a rendező felhívott. A Bahamákon vettem fel új albumomat, a Black and White America-t. Azt mondta: "Láttalak a Precious[ - A boldogság árá]ban, és tetszett, ahogyan azt a szerepet alakítottad. A karakter nagyon hasonlít Cinnáéhoz, mindkettő egyfajta diszkréciót, nyugalmat és együttérzést igényel. Azt szeretném, ha te játszanád el a szerepet." Így történt. Én meg, gondoltam, "Azta!" és indultam, hogy elolvassam a könyveket.

Mit gondoltál, amikor elolvastad az első kötetet?
Azt, hogy csodálatos. Egyszerűen a székbe szögezett. Nem akartam le se tenni. Azt gondoltam, "Mi történik?" Aztán pedig, hogy "Ha ez a fickó meg akarja csinálni ezt a filmet, akkor, ha az felér a könyvhöz, akkor izgalmas utazás lesz."

Tudnád röviden jellemezni a karaktert?
Cinna egy fiatal férfi, aki a Kapitóliumnak dolgozik. Katniss Everdeen mellé rendelik stílustanácsadóként. Az a feladata, hogy olyan nagyszerű ruhákat tervezzen, amelyek segítenek kiemelni a lány személyiségét. A felszínen ő csak egy stílustanácsadó, másrészről viszont nagy segítségére van Katnissnek abban, hogy életben maradjon, aztáltal, hogy érdekessé és vonzóvá teszi őt. 

Gyerekként is színészkedtél már, ugye?
Ebbe az irányba indultam el először. Színházban és TV reklámokban szerepeltem, amikor gyerek voltam, 15 évesen pedig elköltöztem otthonról. Aztán rájöttem, hogy a zene az igazi szenvedélyem, és elhatároztam, hogy ebbe az irányba folytatom. Nem zenélni és színészkedni akartam. Kizárólag zenélni. De bárki, aki ismert akkoriban, azt gondolta, színész lesz belőlem.

A filmek nagy részét kitöltötték életednek fiatal korodban?
Igen, nagyon. A filmek a zenét is inspirálják. Óriási rajongója vagyok Woody Allennek. Tucatnyi filme megvan nekem. De nagyon szeretem Federico Fellinit, Stanley Kubrick-ot és még sokakat másokat is. 
Forrás: Metro

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése