2012. szeptember 8., szombat

Innen-onnan, 36.

Mint említettem, erre a rovatra kicsit kevesebb időm lesz a jövőben, és belátom, ezt csinálom legkevésbé szívesen. Sokszor nem is tűnik úgy, hogy sokatokat érdekel a téma. Segítenétek nekem abban, ha kommentben megírnátok, hogy melyek azok a színészek a filmből, akiknek az egyéb projektjei is érdekelnek Titeket, és kik azok, akiké nem (annyira), mert akkor kicsit célirányosabban tudnám hozni ezeket az anyagokat. Természetesen Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson és Liam Hemsworth egyéb munkáiról továbbra is mindenképpen beszámolok, a kérdés inkább a többiekre vonatkozik.

Már volt a chatben, de mindenképp itt a helye Liam Hemsworth Love and Honor című filmje előzetesének, mert nagyon nézős a film.


Mivel Jennifer Lawrence Silver Lining Playbook című filmje szerepel a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon, több új anyag is kijött ezzel kapcsolatban. Egyrészről egy új poszter és egy filmrészlet is:





A héten egyébiránt Jennifer kétszeres [Silver Linings Playbook; Serena] munkatársa, Bradley Cooper nyilatkozott Jenniferről, és természetesen ódákat zengett róla:
- Hihetetlenül tehetséges - mondta. - Annyira szerencsés vagyok, hogy két filmben is dolgozhattam vele egymás után. Már azelőtt ismertem őt, mielőtt ilyen sikeres lett. Szerencsés lennék, ha újra vele dolgozhatnék. 

Jenniferről egyébként a film kapcsán Torontóban egy nagyon remek fotósorozat is készült, ezekből két kép ízelítőként:



A Josh Hutcherson szereplésével játszódó Vörös hajnal felújítást az Austinban szeptember 20 és 27-e között megrendezésre kerülő Fantastic Festen láthatják majd a kinti érdeklődők, mi egyelőre egy újabb jelenetfotót láthatunk csak, viszont azon Josh is rajta van :)

Forrás: Collider

A filmmel kapcsolatban Josh egyik szereplőtársa, Jeffrey Dean Morgan nyilatkozott arról, milyen nagyszerű volt ezzel a fiatal szereplőgárdával együtt dolgozni, a nehéz körülmények között történő forgatás ellenére is:
- Csodálatosak voltak. - mondta Morgan a fiatal csapatról. - Az összes srác fantasztikus volt a filmből. Senki nem panaszkodott. 
A nyilatkozata során utalt Josh-ra és Chris Hemsworth-re, akik mára hatalmas világjelenségek főszereplői, de ez egyáltalán nem okoz rossz érzéseket a színészben:
- Mostanra pedig a Thor és az Éhezők Viadala csapattagjaivá váltak. Ez egy nagyszerű film, de ha már itt van benne ez a két nagy filmsztár, nincs azzal gond, csak segíthet a filmnek.

Wes Bentley új szerepben: az Éhezők Viadala egykori Főjátékmesterét alakító színész ezúttal a Pioneer című filmben látható.

A Pioneer a 80-as évek elején játszódik, amikor hatalmas olaj és gázmezőket fedeztek fel az Északi-tengerben, és a norvég kormány arra törekedett, hogy valamiképpen hozzáférhessen a tenger alatt 1600 méterre lévő készletekhez. 

Az összeesküvés elméletet taglaló thriller története Petterről szól, akit a Fejvadászok sztárja, Askel Hennie alakít, aki a filmben egy profi búvár, aki megszállottan szeretne lejutni a tengerfenékig, és akiről az interneten politikai intrikákat tartalmazó pletykák terjengenek. Pioneer-ben Wes Bentley-t is láthatjuk, aki Seneca Crane szerepét játszotta az Éhezők Viadalában, továbbá Stephen Langot (Avatar), Jonathan LaPaglia (Döglött akták) és a mexikói színésznőt, Stephanie Sigmant (Miss Bala) is.

Donald Sutherland is új szerephez jutott, őt a Crossing Lines című sorozatban, amely a Gyilkos elmék szerzőjének, Ed Berneronak új munkája.

A sorozat első évadát 10 részesre tervezik, és egy speicális nemzetközi bűnüldöző szervezet munkáját követi nyomon, amely egy Európa határain is átívelő bűncselekmény sorozatot kíván felderíteni, hogy a bűnösöket bíróság elé állíthassa.

Willow Shileds és Isabelle Fuhrman a Teen Vouge 2012. októberi Young Hollywood különkiadásában láthatóak. Elég béna szkennek vannak csak az újságból, de azért íme:

5 megjegyzés:

  1. Wow, de jó ez a trailer :) Végre Jenniferről is készült egy nagyon jó fotósorozat :)
    A nevek (akikről szívesen olvasnék a jövőben): Wes Bentley, Elizabeth Banks, Alexander Ludwig és Woody Harrelson

    VálaszTörlés
  2. Húú,ez nekem is bejön!! :))
    A nevek pedig :Woody Harrelson,Elizabeth Banks,Alexander Ludwig,

    VálaszTörlés
  3. Ja bocsi,kihagytam Amandla Stenberget és Jacqueline Emersont...

    VálaszTörlés
  4. Én Isabelle Furhman-ről is szívesen hallanék...

    VálaszTörlés
  5. Nagyon rendesek vagytok, más kérdés, hogy ettől nem lettem okosabb :)
    Sokakat szerettek, szeretünk, szóval hozom a kishíreket is, ahogy jönnek, meg amit elég érdekesnek találok! :)

    VálaszTörlés