2012. szeptember 22., szombat

Éhezők Viadalát érintő Woody Harrelson interjúrészlet

Az inDepth magazin egy brutálisan hosszú Woody Harrelson interjúval jelentkezett, amelyben többször is szóba kerül valamilyen Éhezők Viadala vonatkozás:

Megjelensz az Emmy-díjátadóján a hétvégén, hogy támogasd a Game Change című filmet, amely több jelölést is kapott, amelyek között Téged is jelölnek a Legjobb TV filmben szereplő színész kategóriában?
Nos, szeretnék, de forgatnom kell [az Éhezők Viadalát] Atlantában, szóval majd meglátjuk...

Atlantából Los Angeles egy egyszerű repülőút, de nyilván te tudod, megéri-e.
Óó, én mindennél jobban szeretném. El sem tudom mondani, mennyire. De nagyon-nagyon nehéz  onnan elszakadnom.

...

Milyen tapasztalataid vannak új Éhezők Viadala-beli szereplőtársaddal Philip Seymour Hoffmannal kapcsolatban, aki nem mellékesen szintén oszlopos tag lett?
Ó, nos, holnap indulok Atlantába, hogy az új Éhezők Viadala filmet leforgassuk, de azt elmondhatom, hogy lesznek dolgok, és minden bizonnyal együtt dolgozunk vele majd a következő filmben is. És véleményem szerint [Philip] egyike a legnagyszerűbb embereknek, úgyhogy tényleg alig várom már, hogy együtt dolgozhassunk.

Dolgoztatok már együtt Philippel?
Soha nem dolgoztunk még együtt, nem rémlik legalábbis, de ismerjük már egymást egy ideje, és volt rá néhány példa, hogy együtt töltöttük az időt. 

Az én tapasztalataim szerint mindketten elég nyitottak vagytok és klasszak, ami a munkát illeti.
Ezt öröm hallani, nagyon jól esik. 

Jennifer Lawrence egy olyan kollégád, aki még azelőtt áll, hogy elragadja Hollywood vihara.
Ó, ő egy hihetetlen tehetség - igen, nagyszerű színész. Mindenki nagyon nagyszerű, aki az Éhezők Viadalán dolgozik, szóval alig várom, hogy visszatérjek Atlantába.

Úgy tűnik, a jövő év lesz karriered csúcsa egy színpadi darabbal, egy TV-sorozattal és egy mozifilmmel a középpontban.
Nos, az ilyenben soha nem lehet biztos az ember, de most jó érzéseim vannak ezekkel a dolgokkal kapcsolatban. De most úgy érzem, leginkább a Bullet for Adolf-ra [ez a színpadi darabja] koncentrálok, de hamarosan minden a Futótűzről fog szólni. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése