2012. szeptember 26., szerda

A (majdnem) teljes Futótűz stáblista!

Természetesen Dariusról, Bonnie-ről, Twillről vagy Thread-ről még semmit nem tudunk, de legalább a Facebook-os táblázatot kitöltötték nekünk. Tessék, csemegézzetek :)


Forrás: HungerGames FB

5 megjegyzés:

  1. Titokzatos nő: Katniss anyukája... *facepalm*

    Remélem Bonnie és Twill valahogy benne lesz (szerintem kár lenne kihagyni) vagy valamilyen módon megmutatják, hogy van remény a 13. körzet létezésére... Dariusnak és Threadnek is benne kellene lenni, de van egy olyan érzésem, hogy most jobban eltérnek a könyvtől, mint az első rész esetén, de ne legyen igazam... Pedig a könyv olyan jó kis alapanyag, hogy alig kellene változtatni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igaz, csak vagy 6 órás filmet kellene csinálniuk, amibe belefére ninden a könyvől! Mondjuk én nem ellenkeznék XDXDXD( A Harry Potterrel kapcsolatban is örültem volna nkei XDXDXDXDXDXD)! Ne izguljunk, jó lesz a film! :)

      Törlés
  2. Katniss anyukája... hát.:D most lepődtem meg igazán. Még se öhm hogy is hívják? Maysile, talán? pedig én rá tettem a voksom.:)

    VálaszTörlés
  3. Mennyire becsapós volt a "titokzatos nő" négyzete. Soha sem gondoltam volna, hogy Katniss anyukájáé az a hely. :D
    Remélem azt a néhány hiányzó karaktert ha a táblázatban nem is, de a filmben majd láthatjuk.

    VálaszTörlés
  4. Engem még mindig az értetlenség vezérel.
    Katniss anyukájának szerepe már ki volt osztva. Csak olyannyira jelentéktelen volt ezidáig, hogy Paula Malcomsonnal egyetlen egy icike picike interjúrészletet sem olvashattunk. Megszólalt az Avox lány, Katniss halott édesapja, egy halom noname békeőr, meg statiszta, de az elmúlt évben egyetlen Paula Malcomson interjúval sem találkoztam.

    És értem én, hogy ez annak a jele, hogy jelentősen megnő majd Katniss anyukájának szerepe, és kedvelem is én a marketingfogásokat, de amikor hülyét csinálnak a nézőből, olvasóból, vásárlóból, azt nem. Márpedig ezt nem tudom másnak vélni.

    VálaszTörlés