2012. szeptember 7., péntek

Hivatalos: Beetee szerepében Jeffrey Wright



A Lionsgate és az Éhezők Viadala: Futótűz című film gyártói örömmel jelentik be, hogy Jeffrey Wright-ot választották, hogy eljátssza Beetee szerepét Suzanne Collins nagysikerű regényének filmadaptációjában. A 3. körzetből származó Beetee a Feszkós becenevet érdemelte ki, amit annak köszönhet, hogy jól ért az elektronikához.

A kritikusok által is elismert és a színház-, mozi- és TV-néző közönség által is jól ismert Wright 1994-ben Tony Award-ot nyert Tony Kushner Pulitzer-díjas Angyalok Amerikában című darabjában való szereplésért, amelyből az HBO később mini-sorozatot készített szintén Jeffrey Wright közreműködésével, amelyben való kiemelkedő szerepléséért Golden Globe és Emmy-díjban is részesült. Azóta számtalan változatos filmben láthattuk szerepelni, többek között A graffiti királya, a Forráskód, a Casino Royale és A Quantum csendje, a Sziriána, Caddilac Records - Csillogó fekete lemezek című filmekben. Wright legközelebb Allan Hughes  Broken City című politikai thrillerjében látható Mark Walhberg, Russell Crowe és Catherine Zeta-Jones társaságában. 

Íme pár gondolat Beetee-ről Katnisstől. Természetesen SPOILER-es.

"Beetee, a férfi valamivel idősebb és jóval izgágább. Szemüveget hord, de sokszor a lencsék alól kandikál ki. ... Beetee aztán arról mesél, milyen sikereket ért el egy olyan zenei chip megalkotásában, ami alig nagyobb egy hópehelynél, de többórányi zenét rá lehet venni."
[...]
"Az a helyzet, hogy Wiress és Beetee nagyon penge. Feltalálók. Kiszúrták, hogy erőtérrel választották el a Játékmesterek tribünjét. Ha muszáj szövetségeseket keresnünk, akkor őket akarom."
[...]
"Beetee összehívja a társaságot, és kiderül, hogy nem hiába babrált órákon át a huzallal, végig a tervén dolgozott."
[...]
"Csak Beetee van a szobában, ott fekszik velem szemben, körülvéve azzal a rengeteg géppel, ami életben tartja. Hol vannak a többiek?"
A részletek Suzanne Collins: Futótűz című regényéből származnak.

Amúgy kíváncsi vagyok, ki mit gondol.
Nekem nem tűnik elég "okostojás" típusnak a fickó, mint egy-két rajongói választott, de azért remélem, jó lesz!

11 megjegyzés:

  1. Nem rég írtam, hogy jöhetne valami friss, erre tessék :)
    Viszont Beetee-t nagyon nem így képzeltem el :/ Nem az jön le róla, hogy tudós alkat... Még egy-két rajongói elképzelés is jobb volt :S
    De azért remélem jó lesz, ahogy elnézem a listát elég tapasztalt színész.

    VálaszTörlés
  2. Én egyáltalán nem ilyennek képzeltem el Beeteee - t. Őszintén szólva, Michael Emersonnak jobban örültem volna...remélem jól fogja játszani Beetee - t :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így van, egyetértünk, Michael Emerson for President... Akarom mondani: for Beetee ;)
      De megkapja ő is az esélyt, és reméljük, hogy jó lesz!

      Törlés
  3. Végre :) Mondjuk én sem éppen így képzeltem el, de bízom benne, hogy jó lesz.

    VálaszTörlés
  4. Hát csatlakozom :) Én sem így képzeltem el. De sok sikert neki a szerephez!

    VálaszTörlés
  5. Hát ezzel a választással lehet, hogy még jobban kell barátkoznom, mint Sam Claflinnel...

    VálaszTörlés
  6. Lehet, hogy én olvastam úgy hogy átsiklottam dolgokon, és megtréfált a képzelőerőm, de én egy kis szemüveges ősz hajú papira gondoltam közben. Ez a pasi meg nagyon nem olyan, de majd megszokom, van pár szereplő még akit nagyon meg kell majd, hát ő is ilyen.

    VálaszTörlés
  7. Hát ... csatlakozom az előttem írokhoz . én sem így képzeltem. Azt hittem szemüveges és hogy magasabb és tudósosabb . nem tudom....

    VálaszTörlés
  8. Tagadhatatlan, hogy Wright nem egy tudós típus, ez nekem is furcsa, viszont azért egy kellékszemüveg nem nagy ügy, egy kis smink, jelmez, és lehet, megkapjuk, akit vártunk :)
    A Claflinből hogy lesz Finnick, az kicsit jobban aggaszt :D

    VálaszTörlés
  9. http://www.wearysloth.com/Gallery/ActorsW/21360.gif

    és így?:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dóri! így kevésbé vagyok kétségbeesve, de nagyon várom, hogy meggyőzzön, és minden fenntartásom elszálljon amikor meglátom játszani! :)

      Törlés