2012. szeptember 11., kedd

6 indok, hogy miért várjuk a Futótűz filmváltozatát

A Glamour magazin a film forgatásának mai kezdete okán szedte össze, miért is várjuk izgatottan a film bemutatását.

1. Sam Claflin lesz Finnick
Tudom, hogy néhányan alig ismeritek őt, de higgyetek nekem, Sam a tökéletes választás a szigonyos, szexi, magabiztos, gondoskodó, 4. körzetbeli Kiválasztott szerepére. Alig várom, hogy meglássuk az első képeket a félmeztelen és vad Finnickről, azzal a hatalmas szigonnyal a kezében!

2. Az Aréna képeit a Hawaii-szigetek partjain és dzsungelében rögzítik
Nem szeretenék elárulni semmit azok kedvéért, akik nem olvasták még a könyveket, vagyis a sorozatot csak a filmek által követik. De higgyétek el, semmi sem lehetne alkalmasabb arra, ami a mi bátor Kiválasztottjaink előtt áll!

3. Még több Liam Hemsworth a képernyőn!
Akár a Peeta, akár a Gale rajongók táborát erősíted, be kell látnod, hogy a Gale-tábor tagjai nem sok szerelmet láthattak a képernyőn az Éhezők Viadalában. Ha a Futótűz azonban kegyes lesz hozzánk, még többet láthatunk a Katniss, Peeta, Gale szerelmi háromszögből!

4. Jena Malone, mint Johanna Mason - zseniális!!
Ha már láttad Jenát néhány korábbi filmjében, például a Rosszak jobbak-ban vagy a Donnie Darkoban, akkor tudod, hogy ő egy nagyon komoly színésznő, aki csont nélkül képes eljátszani egy sötét, gunyoros, szarkasztikus karaktert. Tökéletes lesz a kötekedős Johanna szerepére, - alig várom, hogy nekimenjen Katnissnek - és ez lehetőséget biztosít Jenának a már rég megérdemelt áttörésre!

5. Még több színház Stanley Tuccitól Caesar Flickermanként
Imádtam minden pillanatot, amikor Caesar kikacsintott a közönségre, és hogy felkavarta az állóvizet személyes kérdéseivel, amelyeket csillogó öltönyében és kirívó kapitóliumi frizuárájával szegezett a Kiválasztottaknak! Annyira nagy boldogság, hogy visszatér, hogy megpróbál Katnissbe még jobban belelátni. Persze alig várom Woody Harrelson visszatérését is Haymitch és Donald Sutherland-et Snow elnök szerepében. De mit is mondhatnánk Philip Seymour Hoffmanról, aki Plutarch Havensbee szerepét alakítja? Csodálatos színész!

6. Jennifer Lawrence
Gyönyörű barna loknikkal jelent meg a Torontói Filmfesztiválon, készen állva arra, hogy visszaalakuljon Katnissé. Véleményem szerint ő hitelesen megtestesítette Katnisst az első filmben, és alig várom, hogyan játssza azt, amikor Katniss a remény igaz szimbólumaként jelenik meg a Futótűzben!

Forrás: Glamour

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése