2012. szeptember 11., kedd

A Lionsgate bejelentette a forgatás kezdetét!

Na, így reggel nincs sok időm [ráadásul ma egyáltalán nem vagyok gép előtt, időzített anyagok jönnek majd], de gyorsan vázolom a Lionsgate tegnap kiadott közleményének lényegét!

Az Éhezők Viadala: Futótűz forgatása a mai napon elkezdődik, a fő forgatási helyszínek pedig Atlantában (Georgia) és környékén találhatóak. Közvetlenül ez után a Hawaii szigeteken és annak dzsungelében forgatnak majd egészen december végéig.

Eric Feig a Lionsgate gyártsvezetője a következőt nyilatkozta:
- Izgatottak vagyunk, hogy belekezdhetünk ebbbe a kalandba Francis Lawrence-szel, aki máris óriási kreativitásról és találékonyságról adott tanúbizonyságot a film szereplőválogatásainak során, a látvány- és érzésvilág megteremtésekor. A második történetben minden szempontból emelkednek a tétek, és nagy örömünkre szolgál, hogy a felvételeket ezeken a tökéletes helyszíneken, ezzel a fantasztikus szereplőgárdával és az új szerepekben néhány világszínvonlaú színésszel végezhetjük el.

A Lionsgate ezen kívül nyereményjátékot is hirdetett a rajongók számára. A játékban az Egyesült Államok, Kanada, Nagy-Britannia, Ausztrália, Németország, Franciaország, a Skandináv országok, Oroszország, Izrael és Japán rajongói vehetnek részt. A nyereményjáték szeptember 10-től október 12-ig tart, a szerencsés nyertesek pedig elutazhatnak a forgatás helyszínére és találkozhatnak a film szereplőivel.

Az alábbi videóban pedig Francis Lawrence beszél a nyereményjátékról:

1 megjegyzés:

  1. Végre forgatás! Nagyon remélem, egy-két forgatási kép azért majd csurran-cseppen nekünk. :)

    Mekkora mázlisták ezek az országok. O.O

    VálaszTörlés