2012. szeptember 5., szerda

Forgatási kishírek

Azt már tudjuk egy ideje, hogy gyűlnek a film szereplői Atlantában. Az már biztos, hogy ott van Josh Hutcherson, Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth, Sam Claflin, ám a napokban megérkezett Suzanne Collins is. Azt már tudjuk korábbról, hogy tavaly is megjelent az Éhezők Viadala forgatásán, és arról is volt hírünk, hogy a forgatókönyv írásában is közreműködött. Ezúttal egy étteremben látták felbukkanni, ahol egyik este vacsorázott. Íme a kép az étterem FB oldaláról:


Másik hír, hogy továbbra is zajlanak a filmhez a statisztaválogatások. Sokféle típsú embert keresnek: nagyon vékonyakat (természetesen), aztán katonai stílusú nőket, atlétikus alkatú férfiakat...
Egyik felhívásukban azt is közzétették, hogy a jelentkezőknek szeptember 11 és 14 között kell rendelkezésre állniuk. A statisztaválogató iroda FB oldalán azóta is folyamatosan keresi az embereit.

Ami azt illeti, ez a fenti infó két dolgot jelent: az egyik, hogy a forgatás a jövő héten megkezdődik, ami nagyon izgi, a másik pedig, hogy én ebből arra tippelnék, hogy a Nagy Mészárlás sorsolásait forgatnák ezeken az első napokon. Esetleg a Győzelmi Körút jeleneteit. Szerintetek?? :)

1 megjegyzés: