2015. október 15., csütörtök

Visszatekintés: A sorozat filmjeinek (első) TV spotjai

Pontosan ma egy illetve két éve jelent meg a Futótűz és a Kiválasztott 1. részénének első TV spotja. Közös tulajdonsága a videóanyagoknak, hogy egy percesek és háttérzenéjük a filmek társalbumai húzószáma. Hogy teljes legyen a sorozat, kiválasztottam az egyik 1 perces, filmzenés TV spotot Az Éhezők Viadala reklámanyagai közül, bár elviekben az 4-es számmal szerepelt a sorban, nem első volt. Azért szépen ideillik ám :)

Most (egyelőre vagy egyáltalán??) nincs készülőben filmzenei társalbum a Kiválasztott 2. részéhez, és egyelőre hírünk sincs arról, mikor érkezik az első TV-s reklámanyag, de a fentiek alapján most már bármikor érkezhet. A várakozás jegyében viszont most a régieket nézhetitek meg nosztalgiaként:

Az Éhezők Viadala - 12. Körzet (Safe & Sound)


Az Éhezők Viadala: Futótűz - Atlas TV Spot


Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott, 1 rész - Visszatérés a 12. körzetbe (Yellow Flicker Beat)

4 megjegyzés:

  1. nemár :/ remélem, hogy lesz filmezenei társalbum. Muszáj, hogy legyen. Egyébként jo volt visszanézni a régi spotokat :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak ha belegondolsz még mindig semmi hír a társalbumról. 5 hét múlva itt a film, 3 hét múlva már premierek, máskor meg már augusztus elején tudtuk. :/

      Törlés
    2. Nem értem, hogy miért nem lesz társalbum. (vagy eddig miért nincs róla hír.) De nagyon jók spotok, köszi! :)
      Bori

      Törlés
  2. MOST IS a kedvencem Taylor es a dala. Annyira erzelmes es hangulatos es beleillik a filmbe,hogy nem elképesztő. Ha hallgatom mindig elfog valami nosztalgia. Szerintem a legjobb. De ember válogatja.
    Utana Jon Lorde. Telitalálat,mégha elsőre nem is volt szimpi,de a promo videó a lerombolt 13. Korzettel megadta a módját

    A futotuznel nekem nem igazán tetszett. Kellemes volt de tenyleg csak Ennyi

    VálaszTörlés