2015. október 26., hétfő

Válaszolt a ForumHungary!!

A múlt héten feltettem néhány engem (és gondolom, több rajongót is) érdeklő kérdést Az Éhezők Viadala filmek forgalmazóinak, a Forum Hungary-nak. Ezt írtam:

Tisztelt Fórum Hungary!
Tisztelt Forgalmazó!
Örömmel látom, hogy sok-sok infó felkerült immár oldalukra Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott, 2. rész kapcsán. Ott azonban azt látom, hogy a film szinkronosan kerül bemutatásra. Az elmúlt években a film korábbi részei alkalmával akkor is volt lehetőség feliratos verzió megtekintésére is, ha a film szinkronosan is bemutatásra került. Ez idén már nincs így? Csak a szinkronos verzió lesz elérhető hangilag, feliratos egyáltalán nem vagy lesznek feliratos vetítések is? (Igen, látom, hogy képileg rengeteg verzió lesz elérhető, szóval nem elégedetlenkedni, hanem tájékozódni szeretnék)
Érdeklődnék az iránt is, hogy lesznek-e éjféli vagy (a tavalyihoz hasonló) kicsit korábbi vetítések illetve, hogy valamiféle Éhezők Viadala maratonokat nem szerveznek-e?
Válaszukat előre is köszönöm,
tisztelettel, Ancsi (Éhezők Viadala Rajongói Oldal)

Először egy automatikus választ kaptam, miszerint az illetékes október 29-éig nincs gépközelben, de ma ennek ellenére a forgalmazó megtisztelt válaszával, a következőképpen:

Kedves Ancsi!
Igen lesz 2D feliratos és eredeti verzió is.
És tervezzük a maratont is, de erről részleteket még nem tudok elárulni.
Üdv:
Ombódi Tünde 

Hát, a premier kapcsán nem kaptunk választ, de szerintem az úgyis kiderül időben, kivárjuk. A 2D-s feliratos verzió megnyugtató, a 3D-s feliratos verzió pedig csupán az én vágyálmom :)) Mondjuk ez ügyben nem panaszkodhatunk, ha mind képileg, (2D/3D/Imax 3D) mind felirat (szinkronos/feliratos/eredeti?) lesz választási lehetőségünk. Már persze leginkább a nagyvárosok Cinema City-jeiben lesznek ezek elérhetőek, de nézzétek majd a helyi kis mozik kínálatait is, hogy megtaláljátok a számotokra legideálisabb verziót. 

11 megjegyzés:

  1. Huuh hát hirtelen amikor megláttam a posztot gondolkodtam hogy elolvassam,mert nagyon féltem hogy nem lesz feliratosan,de szerencsére lesz.:)

    VálaszTörlés
  2. Huhh, azért most nagyon megkönnyebbültem! :) Nagyon féltem, hogy lehet magyar szinkronnal kell néznem.

    VálaszTörlés
  3. Az én vágyálmom az imax 3d feliratosan. Még Pestre is felutaznék miatta!:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én legfeljebb egy sajtóvetítésre utaznék fel Pestre.
      De olyanra még nem kaptam meghívást sose (az elsőre még premier előttire kaptam, mondjuk az jól esett, bár nem tudtam elmenni), annyira nem vagyok nagy oldal :) Pedig így az utolsónál már lehet, felmennék.

      Nem baj, az oldal olvasói közül volt aki bejutott ilyenre tavaly, remélem, idén is tud menni, az ő véleményéből még táplálkozhatunk a film előtt.

      Törlés
  4. Tavalyról az a tapasztalatom, hogy szépen megteltek a feliratos vetítések az első időszakban. Nyilván a későbbiekben, amikor már nem adják annyi teremben/időpontban, vissza fog szorulni a szinkronos javára.

    VálaszTörlés
  5. én az imax éjfélire szeretnék eljutni ha lesz :))

    VálaszTörlés
  6. Esetleg nem tudja valaki,hogy az arèna plàzàban mennyire veszik komolyan a korhatàr besorolàst?Többen megyünk fel vidèkről együtt megnézni imaxban a filmet,ès lesz velünk egy 11 èves is(anyàval együtt),nagyon gàz lenne ha nem engednèk be.... 😯

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szülővel beengedik, bááár a 11 azért határeset. De tényleg úgy érzed/érzitek, hogy egy olyan korú gyereknek szüksége van a filmben lévő érzelmi töltetre?? (Ne nekem válaszolj, Nektek kell tudni - csak arra akarok utalni, hogy nem véletlen a 16-os karika, amivel én egyet is értek. Ugyanakkor meg a mozinak a haszon kell...)

      Törlés
    2. Technikailag be lehet menni, mert a mozit abszolút nem érdekli a korod, ezt már többször is tapasztaltam fiatalabb testvérrel az Arena Plázában is. Egyébként még szülő/idősebb testvér se kell szerintem, nem szoktak ezen rugózni. Ha a többit már látta, akkor pedig olyan nagy megrázkódtatás biztosan nem fogja érni. :)

      Törlés
    3. Nah ez megnyugtatò,csak mert megmondom őszintèn,ők visznek fel kocsival magukkal engem ès a hugom,ès annyira kìnos lenne ha a kiscsajt nem engednèk be,mi meg besètàlnànk.... :D

      Törlés
  7. Hààààt,a könyveket màr olvasta,ès az előző filmeket is làtta,szòval a szülei ùgy gondoljàk belefèr,èn meg nem szòlok bele....A Gyűrűk Uràtòl kezdve a Noèig,egy csomò olyat làtott màr,ami effektìve nem lenne neki valò mèg,szòval gondolom ez màr nem sokat oszt szoroz a dologban...
    Nekem is vannak gyerekeim,a legidősebb olvasta is a könyveket,de szòba se került,hogy moziban is megnèzhesse,vagy dvd-èn(azèrt a kèpi vilàg màs mint a könyv).Dehàt nem vagyunk egyformàk,ma màr szerintem kevès szülő fektet erre hangsùlyt(sajnos).Rohad a vilàg 😯

    VálaszTörlés