2015. október 5., hétfő

Valamikor később érkezik a héten az előzetes!

Ezt most csak gyorsan, mert nincs róla több infóm, de azért olvasnivalótok van lentebb :)
Ugyanakkor biztos sokakat érdekel, mikor láthatjuk már végre A Kiválasztott 2. rész utolsó előzetesét. A film orosz forgalmazója arról tájékoztatja az érdeklődőket, hogy ma még nem kerül bemutatásra az előzetes, de majd valamikor később a héten igen. Pontosabb infó/dátum még nincs.

UPDATE: Akit érdekel az előzetes kiszivárgott verziója (egészen jó minőség és minden eléggé összevág a korábbi hírekkel és új jelenetek is vannak benne), IDE kattintson érte. Aki még várna a hivatalosra, annak türelem. Viszont a kiszivárgás miatt előrébb csúszhat a hivatalos verzió megjelenése is! Viszont nem garantálom, hogy ez nem kerül le hamar !!

Ha már az oroszoknál tartunk, az is érdekes fejlemény, hogy - szintén meg nem erősített időpontban bár, de - Moszkvában is megrendezésre kerül majd egy Kiválasztott 2. rész premier, amelyen Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson és Liam Hemsworth megjelenésére lehet majd biztosan számítani.

14 megjegyzés:

  1. Ne. ezt nem hiszem el . ha már mondják is mikor,tartsák is be az ígéretüket. Ne pedig már vártam. hihettelen

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Lionsgate nem mondott olyat, hogy ma jelenik meg az előzetes. Amikor ilyet írtam, úgy fogalmaztam, hogy a kintiek ezt remélik. Amúgy szerencsétlen britek (vagyis az egyik rajongói oldal szerkesztő csapata) ma reggel 6-ig (jó, náluk csak 5-ig :) nem feküdtek le, mert amikor tavaly a Best Buy-nál volt ugyanez az akció, akkor USA idő szerint vasárnap éjfélkor adták ki az előzetest. :) A különbség, hogy ezúttal nem volt még az előzetes online megjelenéséről hivatalos bejelentés. A fenti is az orosz forgalmazó jelzése.

      Törlés
  2. Ezek egy nagy ...inkább nem fojtatom :)

    VálaszTörlés
  3. Pfhu,megnèztem a linkre kattintva.Azok a mutànsok nagyon durvàk lesznek benne!Aki a könyvben valamièrt nem paràzott elèggè ennèl a rèsznèl,az a filmen garantàltan àtèlheti az èlmènyt...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja! Én is egy kicsit máshogy képzeltem el őket!
      Bori

      Törlés
    2. Na ne má'! Boriból is kettő van? :D
      Bori

      Törlés
    3. Jajj, de amúgy vicces, hogy pl Katának azóta se híre, se hamva! Egyszer nem láttam tőle kommentet az ominózus eset óta.
      Mindegy, én már meghagyom a nevem régiKatának, ezen a néven remélhetőleg más nem fog írni.

      Törlés
    4. ÁÁÁÁÁÁ! Már csak 45 nap! Olyan jó!
      Bori

      Törlés
    5. Én is Bori vagyok, úgyhogy három. :)

      Törlés
  4. Egyre nehezebb megállni, hogy megnézzem a kijött videóanyagokat, de egyelőre kitartok. :D
    Már csak másfél hónap a filmig. :)

    VálaszTörlés
  5. fuu ez az elozetees nagyon utos :O lelegzetvisszafojtva neztem vegig :D Alig varom, hogy kijojjon jobb minosegben :3 azert elotte furcsa volt belegondolni, hogy ez lesz az utolsó :(

    VálaszTörlés
  6. Azt hittem kicsivel több új jelenet lesz benne. Na de sebaj, így több meglepetés marad a filmre! :) (Remélem a TV-spotokat sem viszik túlzásba idén)!

    VálaszTörlés
  7. Jezusooom! Megnéztem és így szabályosan tátvamaradt a szám az kutyajó lesz!!! O.O
    Tuti sírni fogok :))

    VálaszTörlés