2015. október 3., szombat

Tudnivalók a Kiválasztott 2. részének előzeteséről

Igyekszek összeszedni mindent az előzetesről, ami csak fellelhető a neten, mert böjtölők ide vagy oda, szerintem vagyunk még páran, akiket érdekel. Ez az első kis videó annak ajánlója, hogy a kintiek október 2-4. között megnézhetik a közeli Best Buy üzletben.


A folytatásban egy rajongói beszámoló megjegyzésekkel spoilermentesen, de vannak infók arról is, mire számíthatunk majd az 1 perc 52 másodperces ízelítőben.



Egy kinti rajongó spoilermentes verzióban mesélte el, mit is tapasztalt, amikor ellátogatott egy Best Buy üzletbe.

Épp most láttam az utolsó Kiválasztott 2. rész előzetest

Csak álltam és néztem az előzetest vagy tízszer (ha nem többször) a Best Buy-ban. Imádni fogjátok. Lassan kezdődik, majd intenzív akcióvá válik a végére. Nagyszerű utolsó előzetes.
Az előzetesben benne van minden, amit eddig hiányoltunk érzelmi, akció- és karakterek szempontjából is, nagyszerű szövegek vannak benne, és a podok!! Nagyon vagány. Katnissnek van egy mondata Snow-hoz, amivel nagyon jól tudtam azonosulni én magam is.
Az utolsó előzetes hossza 1 perc 52 másodperc.
Peeta szerepel az előzetesben. Nem sokat, de sok fontos pillanatban, kicsit bővebb és más jelenetekben is, mint korábban, már ha érthető, mire gondolok. Van néhány spoiler is az előzetesben. Aprók, talán túl finomak is ahhoz, hogy olyasvalaki is észrevegye, aki nem olvasta a könyvet.
Egyébiránt ki fog szivárogni. Én magam is könnyedén felvehettem volna. A BB alkalmazottai nem igazán voltak tisztában a promó jelentőségével és bár nagyon kedvesek voltak, nem igazán voltak képben. Nekem sokkal több fogalmam volt arról, mi is zajlik, mint nekik. Az én BB-mben nem találták a posztereket és az egyetlen VR eszközük el volt törve, így a VR-es videót nem tudtam megnézni. Ez az üzlet egyébként eléggé szervezetlen volt és ez elég idegesítő. Ráadásul először odaállítottak [egy kis képernyőhöz], hogy ott nézzem meg vagy százszor, de aztán kivetítették nagyban is, szóval úgy is láthattam. A poszter, amit osztogattak volna, a Katniss piros szerelésben a trónon poszter volt. A Mockingjay alkalmazásnak pedig van egy remek lehetősége, amellyel az arcodra festheted a Fecsegőposzáta jelképét vagy Effie sminkjét.

A Hypeable szerkesztője is ellátogatott egy Best Buy üzletbe, ő egy kicsit még spoileresebb volt, szóval itt az utolsó lehetőség, hogy visszafordulj, mielőtt... Szóval én szóltam :) Idézem a lényeget:

  • A Kiválasztott 2. rész előzetesében sok olyan jelenet van, amit korábban már láttunk, de egy nagy különbség van: ebben Katniss igazán dühös! Nagyon, nagyon dühös. Az előzetes nagy része arról szól, hogy Katniss megszólítja a Kapitólium népét, hogy öljék meg Snow elnököt. "Egyetlen ellenségünk van. És az Snow elnök. " - kiáltja. - "Eltipor mindent és mindenkit! Ne gyilkoljatok a nevében!"
  • Nagyon erőteljes pillanat, amint látjuk, hogy Katniss a Kapitólium lakói élére áll. Ezt a jelenetet sokkal nagyobb látószögből láthatjuk.
  • A mutáns gyíkokat ezúttal teljes képernyős nagyságban láthatjuk és csodálatosan festenek. Emlékeztek még azokra a szerencsétlen CGI farkasokra Az Éhezők Viadalában? Hosszú utat tettünk meg azóta.
  • Ez az előzetes - joggal! - nem sokat mutat a Kapitóliumban ténylegesen zajló csatából. Alapvetően sok olyan képkockát látunk benne, amelyeket a korábbi előzetesekben is láttunk már. Szinte olyan, mintha a Lionsgate a filmre tartogatná a legjobb jeleneteket (nem rossz elképzelés!!)
  • Sok karakterről láthatunk gyorsan elkapott pillanatokat: például Haymitchről, Effie-ről, Tigrisről, Johannáról és Lyme parancsnokról. Olyan, mintha mindenkitől elbúcsúznánk.

3 megjegyzés:

  1. Fúú, már alig győzöm kivárni !! :))

    VálaszTörlés
  2. Szia! Bocs,i hogy ide ìrok de te tudsz valamit a zenei albumról? Mert a tumblr oldalán láttam egy képet a listáról;)

    VálaszTörlés