2015. október 24., szombat

Linkek az USWeekly Gyűjtői Kiadásának képeihez

Aki nem annyira olvasni szeret (bár szerintem jó cikkek kerültek ki a napokban), viszont friss, exkluzív képeket nézegetne, azoknak szól ez a bejegyzés.

Reggel már kitettem az USWeekly Gyűjtői Kiadásának címlapját, azóta viszont jelent meg néhány kép is az újságból. Sőt, az is terjed a neten, hogy a három óriásposzter egyikén a piros egyenruhás Katniss poszter (a trónon!) illetve Peeta és Gale karakterposztere látható gigantikus méretben.

A képekkel egyetlen bajom van: brutálisan igénytelen minőségűek. Igazából nem is értem, hogy ahol már uralkodik a kultúra és szkenner, telefon, fényképezőgép van, ott ennél igényesebben is lehet  már digitalizálni. Ezek a képek viszont ferdék, fényesek, nincsenek kivágva, stb. Valamiért nem érzek magamban késztetést, hogy egyenként lementsem, esetlegesen javítsam ezeket, majd úgy tegyem ki, de aki szívesen látná ezeket, attól sem szeretném eltitkolni. Két linket javaslok tehát: az elsőn amerikai rajongótársunk az ÚJ jelenetfotókat gyűjtötte össze, a másik bejegyzésében az összes Peetásat (azok közt nincs új sajnos).

6 megjegyzés:

  1. Szuperek a képek! Nem is értem, miért nem lehet digitálisan is kiadni őket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az újságot nyilván azért nem, mert akkor a kutya se venné meg. A stillek nagy része viszont már eddig is megvolt digitálisan, illetve előbb-utóbb ki szokott jönni.

      Törlés
  2. Csak most jöttem rá, hogy Annien végig fehér ruha van. Nem valami zöldes kékeset választ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A könyv szerint elrepülnek a 12. körzetbe és Katniss egyik ruháját találják meg, viszik el és abban esküszik. Itt kicsit még ünnepélyesebbre veszik majd a dolgot, ami végülis nem gond. :))

      Törlés
    2. Az előzetes alapján nagyon szép lesz. :)

      Törlés
    3. Óó, mikor még a könyvet olvastam, már akkor sejtettem, hogy azt a zöldeskék ruhát nem fogjuk viszont látni a filmben. :) Egy efajta klisét még a THG sem képes mellőzni. :D

      Törlés