2015. október 27., kedd

Kiválasztott 2. rész a holnap megjelenő Mozimániában

No, aki folyvást azon panaszkodik, hogy nem tud magyar nyelven Éhezők Viadaláról olvasni nyomtatott sajtóban, az holnap az újságárusnál indíthatja a napját :) A Mozimániának a címlapján is Katniss és az egyik óriásposzterén is ő látható. Cikk is lesz az újságban (pedig közben én is fordítok - ezúttal az Empire magazin cikkét), szóval érdemes lesz megvenni. Pláne, mert holnap nem leszek gépközelben.
Mondjuk, aki sokat olvas itt, az ne nagyon számítson sok újdonság tartalomra. (De igen, valszeg én is megveszem az újságot, bár lehet, nem holnap még - szóval nem szeretnék elriasztani senkit!!)

Forrás: Mozimánia magazin Facebook
A tippért köszönet The Real Marci-nak!! :)

6 megjegyzés:

  1. Biztam benne. Minden hónapban megveszem az újságot és valahogy éreztem hogy THG-s poszter lesz benne.

    VálaszTörlés
  2. Akkor ezt bármelyik újságosnál meg tudom venni?:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elviekben. Gyakorlatiakban meg nem. Én ma három helyen néztem (megyeszékhely: Spar, benzinkút, újságos) és semmi. Az újságosnál konkrétan azt mondták, hogy mivel egyetlen darabot sem szoktak tudni eladni belőle, ezért már nem rendelnek.

      Törlés
    2. Én a Tescóban szoktam venni.

      Törlés
  3. Én a Keleti pályaudvaron vettem :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Végül nekem is lett :) Mondjuk nem feltétlenül ért 600 Ft-ot az a 4 oldal, abból pedig sajnos kinőttem már, hogy kitegyem a posztert :P De legalább megvan magyarul :D

      Törlés