2015. október 6., kedd

Kész a film!

Bár Francis Lawrence nem tartotta be teljesen ígéretét, miszerint tájékoztat majd minket Twitteren a film elkészülésének fázisairól, azért írt az utóforgatáskor, a háttérzene felvételekor (és kb. ennyi :), tegnap este pedig kitette, hogy immáron hivatalosan is elmondhatjuk, hogy elkészült a Kiválasztott 2. rész filmváltozatának végső verziója.


UPDATE!
A kintiek köszönetképp egy olyan akciót terveznek, hogy csináljunk trendet a #ThankYouFrancis-ből. Az ötletgazda azt javasolja, hogy ma este (közép-európai idő szerint) 6 óra környékén írjon tweet-et mindenki, aki szívesen csatlakozik ehhez a kezdeményezés, amelyben szerepel a #ThankYouFrancis hashtag. Hogy Francis Lawrence-hez mindenképp eljusson hálánk és köszönetünk, a tweet-be írjátok be azt is, hogy @Hibbits. Francis Lawrence szerintem is megérdemli köszönetünket, személy szerint én nagyon hálás vagyok neki, amiért átvette Gary Rosstól a stafétabotot, egy nagyon nehéz helyzetben és az idő folyamatos szorítása ellenére mindig nagyon igényes munkát végzett. (Oké, az utolsó filmet még nem láttuk, de én megelőlegezem neki :).

3 megjegyzés:

  1. Ez érdekes. Akkor hogy láthatták a szereplők közül többen is a kész verziót? Vagy kész volt már, csak kisebb finomítások még kellettek?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így van, szerintem mostanában kerülhetett rá a filmzene végső változata, finomíthatták a vágásokat, CGI-t, ilyeneket tudok elképzelni.

      Törlés
  2. Nekem annyira fura, hogy mindezek ellenére a végefőcím dalról még mindig semmi hír! :/

    VálaszTörlés