2015. október 16., péntek

Filmes borítós Kiválasztott könyvváltozat és gyűjtődoboz a könyvekhez

Mint azt tudjátok, magyar vonatkozások kapcsán nagyon súlyosan le tudok maradni, aminek egyszerű oka, hogy a magyar forgalmazók, mozis újság kiadók és az egyéb, a sorozattal kapcsolatos marketing felelősök, csak a film promóidőszaka idején pörgetik fel a kampányt, addigra viszont annyi kinti anyagom van, hogy erre már nem marad kapacitásom. 
Ezért ebben a témában az átlagosnál is nagyobb örömmel fogadom leveleiteket, ha esetleg ilyenre bukkannátok. 

Most éppen a Kiválasztott 2. rész magyar nyelvű poszterére bukkantam (kb. 50×110-es méretben, amit nem éreztem túl markánsnak) a Cinema City oldalán, és ezt kerestem magyarul, amikor eljutottam a sorozat könyvváltozatának illetve annak kiadójának Facebook oldalára.
Ott két dolgot találtam, amiről mindenképp érdemes tudnunk.

Az egyik, hogy novemberben megjelenik a harmadik kötet filmes borítós verziója, ami a 'piros poszter't kapta meg borítóul.


Szerintem hamarosan összegyűjtöm majd a magyar nyelvű, filmes borítós könyveket és bár tök jó, hogy vannak filmes borítós változatok, mire ezek kijönnek, a hardcore rajongók már rég olvasták a könyveket és nem fognak tudni érte még egyszer pénzt kiadni (viszont legalább fájni fog a szívük - bár nekem már az se ;), illetve hogy kérdés, mennyire szerencsés, hogy a három könyv három teljesen különböző stílusú borítóval érkezett meg.

A folytatásban egy izgi, gyűjtődobozról is olvashattok, az még lehet, az én ingerküszöbömet is eléri. :) Feltéve, hogy nem kell hozzá megrendelni az egyébként egyszer már megvásárolt könyveket újra. (Mondjuk a bejegyzéshez fűzött kommentekből azt következtetem, hogy de, szóval lehet, ez sem az én bulim lesz. De azért istenien néz ki, kattintsatok, érdemes :)



Na. Ez azért már elég dögösen néz ki. 
Az infók az Agave Facebook oldaláról származnak, és állítólag hamarosan lehet előrendelni is. Ezt majd igyekszem szemmel tartani és szólok, ha van róla infó.

10 megjegyzés:

  1. Nem ehhez a bejegyzéshez tartozik, de kérdés:
    Az előzeteseket játszák már a mozikban? Ma a 3D-s Mentőexpedíció előtt nem volt, tökre meglepődtem, azt hittem, már rég mennek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én az Útvesztő előtt láttam. :)
      Sőt, akkor a Mentőexpedítcióét is.
      Illetve kintről mintha olyasmi rémlene, hogy a Mentőexpedíció előtt a 3D-set is játsszák. Nálunk nem tudom, mikor mi előtt mit játszanak, de szerintem többen láttuk már moziban az előzetest (A Hivatalost amúgy, esetleg az elsőt, a Final Trailer szerintem még nem megy itthon).

      Törlés
    2. Köszi a választ! Azért sajnálom, klassz lehetett volna 3D-ben.

      Törlés
    3. Én az Útvesztőt, vagyis Tűzpróba volt az, 3D-ben néztem, de az előzetesnél levettem a szemüvegemet, szerintem az nem volt 3D. De lehet, csak kiszúrtam magammal... :)
      Azért klassz nagyban az előzetes, de így, hogy már ismeri az ember, azért nem az igazi :))

      Törlés
  2. Az a gyűjtődoboz annyira jól néz ki! *.* Nekem is kell egy olyan.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is örömmel fogadnám. Azért a 3 könyvet nem tudom hozzá még egyszer megvenni, szóval remélem, adják majd anélkül is.

      Törlés
    2. Kb. 1 éve volt, hogy kiadtak az első rész fekete borítójának mintájával egy díszdobozt, de azt is csak könyvekkel együtt lehetett venni. :/ Szerintem tuti, hogy ez is csak úgy lesz vásárolható... :(

      Törlés
    3. Pont elkerültük egymást, de már kinn van, hogy lehet magában rendelni a díszdobozt 780 Ft-ért.

      Törlés
    4. Igen, már látom! :)
      Elgondolkodom, hogy megrendeljem-e. Az az egy bajom van vele, hogy csak az utolsó film hangulatát tükrözi, jobb lett volna valami egységes borító, mint Tim Palen-é, a 4 fecsegőposztása jellel, vagy ilyesmi. :)

      Törlés