2015. október 19., hétfő

Előrendelhető a díszdobozos Éhezők Viadala sorozat és külön a díszdoboz is! :)

Az Agave Facebook oldalán nemrégiben megjelent hír szerint előrendelhető az Éhezők Viadala sorozat díszdobozos verziója és CSAK MAGÁBAN a díszdoboz is.


Mindkettő 2015. november 5-én jelenik majd meg, a teljes sorozat díszdobozban 25% kedvezménnyel 7.110 Ft-ért (INNEN), a díszdoboz pedig 780 Ft-ért rendelhető elő (INNEN)!

// És tökre nem akarok ünneprontó lenni, mert személy szerint nagyon hálás vagyok azért, hogy önmagában is lehetővé teszik a díszdoboz beszerzését, ráadásul tényleg nagyon kedvező áron, de ha a kiadótól rendeltek közvetlenül, akkor tudjatok róla/ne feledjétek, hogy 5.000 Ft-os rendelés alatt 990 Ft a szállítási költség. //

5 megjegyzés:

  1. Nagyon cool. Amúgy van valami infó már arról, hogy idén ki lesz a film zenei producere, vagy micsodája? Mert tavaly az a lorde csaj volt, most is ő lesz?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs róla hír. Különben már kitettem volna.
      De ugyanerre a kérdésre hetente kb 2-szer válaszolok. :/ Olvassatok is pls.

      Törlés
  2. Hála égnek nekem bátyám Budapesten él úgyhogy megkértem hogy vegye át nekem a boltba. Mert azért nekem mindent megérnek a THG cuccok de egy dobozért nem igazán szeretnék majdnem 2000Ft-ot fizetni.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon örülök, hogy külön lehet megvásárolni ezt a dobozt! :D Mert nem nagyon akartam mégegyszer megvenni a három könyvet! :'D

    VálaszTörlés
  4. A kérdés az, hogy a díszdoboz melyik HG kiadáshoz készült? Nekem a vékonyabb könyvek vannak meg, utánuk érkezett a nagyobb sortávval szedett, és éppen ezért vastagabb kiadványok.

    VálaszTörlés